• Намалена цена

Cellucor D4 Thermal Shock

Cellucor
821-2143
  • Екстремно изгаряне на мазнините
  • Източник на чиста енергия
  • Максимален фокус и концентрация
  • Контролира апетита
75,00 лв.
49,00 лв. Спестявате 26,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

D4 Thermal Shock на Cellucor напълно изгаря мазнините, поддържа  нивата на адреналина и ви зарежда с експлозивна енергия. Същевременно, продуктът свежда до минимум нежелани състояния като енергиен спад, тревожност или гадене. Всичко това с едно единствено хапче.

АДРЕНАЛИНЪТ – КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕШНОТО ОТСЛАБВАНЕ
D4 Thermal Shock използва бета-2 сигнализация ,  за да стимулира естествения прилив на адреналин, който, освен че доставя енергия и подобрява вниманието, поддържа метаболизма и ви прави по-издръжливи.
D4 Thermal Shock  е допълнително обогатен с плод от амла (Emblica officinalis), кафеин и екстракт от кората на бяла върба (White Willow). Тази природна формула прави продукта идеален източник на  свръх-енергия и перфектно средство за топене на мазнините.

ЕФЕКТ С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ХАПЧЕ
Много продукти за отслабване имат сложни инструкции за използване. Често се налага увеличаването на приема, за да се постигне реален ефект. Например, при някои добавки дневната дозировка надвишава 8 хапчета! D4 Thermal Shock е сред най-мощните термогенни добавки, чиято ултра-концентрирана формула поддържа телесния състав в здравословно съотношение и зарежда организма с  висока доза енергия - всичко това постижимо с едно единствено хапче.

ВЪЗМОЖНИ КОМБИНАЦИИ
D4 Thermal Shock може да се употребява както смостоятелно, така и в комбинация с  други отслабващи продукти на Cellucor, стига те да нямат стимулиращо въздействие, например:
T7 Extreme, WS1 Extreme, и L2 Extreme.

СЪСТАВКИ

ЕКСТРАКТ ОТ АМЛА (Emblica officinalis)
Екстрактът от амла е естествен източник на филемблин (етил галат). Филемблинът  поддържа  високи нива на адреналин, който от своя страна увеличава енергията на клетъчно ниво и подобрява умственото съсредоточаване.
Също така, филемблинът  има съдоразширяваща роля - отваря кръвоносните пътища в мускулите, което временно увеличава цялостния мускулен обем и скоростта на съкращаването им.

ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА БЯЛА ВЪРБА
Естествен източник на салицин. Салицинът е традиционна съставка на диетичните и енергизиращи продукти, усилваща термогенния ефект на кафеина.

ОКТОПАМИН HCl
Октопаминът допринася за разрушаването на белите мастни клетки до свободни мастни киселини, като същевременно ускорява метаболизма и подпомага междумускулната термогенеза (произвеждането на топлина, посредством извличане на мазнини от организма). Октопаминът  може да има анти-катаболитно въздействие, тоест, чрез него мазнините преминават процес на метаболиза, без това да изтощава мускулната тъкан.

ЕКСТРАКТ ОТ ЙОХИМБЕ
Екстракт от корите на  африканското дърво йохимбе. Според направени изследвания, той оказва съдоразширяващо въздействие.
Йохимбе може да засили процеса на липолиза и притока на кръв към мускулите.

ЕВОДИАМИН
Растителен екстракт, който поддържа нормални нива на запасите от мазнини, стимулира обмяната на веществата и доставя енергия. Еводиаминът също така  повишава температурата на тялото в покой и може да благоприятства отделянето на телесна топлина, като  увеличава калориите и мазнините, които организмът изгаря за производството на енергия. Еводиаминът е лек диуретик.

ЕКСТРАКТ ОТ ПАСИФЛОРА
Натурален растителен екстракт, подходящ при симптоми на тревожност, нервни състояния и   енергиен спад , традиционно съпътстващ  тези, които приемат добавки за отслабване.

КOФЕИН
Мощно психо-стимулиращо средство. Кoфеинът активизира централната нервна система, предпазва от изтощение, спомага за повишаване на бдителността и на енергийните нива.

СКЛАРЕОЛИД
Натурален екстракт от  растението Salvia sclarea, който поддържа здравословни нива на енергия и чиста мускулна маса, докато отслабвате. Склареолидът стимулира превръщането на АТФ (аденозинтрифосфат) в цАМФ (цикличен аденозин монофосфат). ЦАМФ  е междуклетъчен посредник и служи за ускоряване на някои клетъчни процеси, като липидния метаболизъм и функционирането на щитовидната жлеза.    

N-АЦЕТИЛ-L-ТИРОЗИН
N-ацетил-L-тирозин е бионалична форма на аминокиселината L-тирозин. Абсорбира се доста по-бързо и  се отделя по-трудно с урината. L-тирозинът е аминокиселина, която се използва като изходно вещество на надбъбречните и растежни хормони епинефрин, допамин и норепинефрин.

Начин на употреба :

Приемайте 1 доза ( 1 капсула ) преди тренировка. За максимални резултати , приемайте 1 капсула сутрин и 1 капсула преди тренировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Cellucor D4 Thermal Shock

  • Екстремно изгаряне на мазнините
  • Източник на чиста енергия
  • Максимален фокус и концентрация
  • Контролира апетита
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение