• Намалена цена
SFD D3 4000 + K2 - Витамин D3 + K2
 • SFD D3 4000 + K2 - Витамин D3 + K2 11790

SFD D3 4000 + K2 - Витамин D3 + K2

SFD
26803
 • Най-добрият витамин K2 при формата на MK-7 Natto
 • Витамин D помога правилното функциониране на имунната система
 • Витамин D помога правилното усвояване на калций и фосфор
 • Витамин D съдейства за здрави кости
 • Витамин K подпомага абсорбцията на калция
22,99 лв.
11,50 лв. Спестявате 50%
Без данък
Разфасовка
Количество

SFD D3 4000 + K2 е хранителна добавка, съдържаща витамини D3 и K2 (менахинон-7). Редовната консумация на витамин D3 помага за правилното усвояване на калция, поддържа здрави кости и зъби и има положителен ефект върху правилното функциониране на мускулите и имунната система.

Витамин К2 спомага за поддържането на здрави кости и допринася за правилното съсирване на кръвта. Препаратът SFD D3 4000 + K2 е ежедневна добавка към диетата с витамин К2 и D3. Особено се препоръчва за физически активни хора и всички, които искат да поддържат здрави кости.

Свойства Витамин D

Принадлежи към витамините, които се разтварят в мазнините. Предлага се в три форми:

 1. витамин D1 - с калциферол
 2. витамин D2 - ергокалциферол
 3. витамин D3 - холекалциферол

Произвежда се в тялото ни под въздействието на слънчева светлина поне 15 минути на ден. При липса на слънчева светлина витамин D3 трябва да се прилага с диетата или под формата на добавка. Освен това той е отговорен за усвояването на калций и фосфор.

Витамин K (MK7)

Витамин K2 MK7 се получава от Natto, японски ферментирал соев продукт. Това е най-добрата абсорбираща форма на витамин К. Дозата и формата на тази ценна съставка под формата на хранителна добавка могат да бъдат намерени в SFD D3 4000 + K2. Витамин К се среща под формата на витамини К1 и К2, от които витамин К2 се използва не само от черния дроб, но и се преразпределя от кръвта в тялото.

Витамин К2 (менахинон) се съдържа в храни от животински произход и във ферментирали растителни храни. Витамин К2 MK7 има срок на годност до 72 часа. Бързо се абсорбира в тялото и прониква в кръвта. Благодарение на което се превръща в ефективен за здравето.

Ползи от приема на витамин К2:

Витамин К2 поддържа и подобрява минералната плътност на костите. В допълнение, той е отговорен за транспорта на калций до правилните места, т.е. до костите, като същевременно предотвратява натрупването му в артериите. K2 mk7 осигурява правилното съдържание на MGP протеини, които транспортират калций директно до костта. Поради активирането, GLP протеините се произвеждат от остеобласти - те най-често се появяват там, където се извършва растежа или реконструкцията на костната тъкан. В резултат повишаването на нивото на K2 mk7 допринася за по-бърза регенерация на костите след наранявания и правилното развитие на костите при деца и юноши. Друг важен въпрос е, че той е отговорен за високата сърдечна ефективност, благодарение на което тялото е по-устойчиво на физически или умствени усилия.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза дневно.

Разберете повече за витамин Д

изпрати запитване за продукта

Съдържание на SFD D3 4000 + K2

Свързани продукти

Grassberg Selenium 100mcg - Селен
2 Review(s) 
Разфасовка: 60 caps
Редовна цена 20,99 лв. -50% Цена 10,50 лв.
 • Намалена цена
Отзиви

SFD D3 4000 + K2 - Витамин D3 + K2

 • Най-добрият витамин K2 при формата на MK-7 Natto
 • Витамин D помога правилното функциониране на имунната система
 • Витамин D помога правилното усвояване на калций и фосфор
 • Витамин D съдейства за здрави кости
 • Витамин K подпомага абсорбцията на калция
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение