• Намалена цена
Allnutrition Aerofuel Intra Boost - Интра-тренировъчен Продукт
 • Allnutrition Aerofuel Intra Boost - Интра-тренировъчен Продукт 11813

Allnutrition Aerofuel Intra Boost - Интра-тренировъчен Продукт

Allnutrition
26838
 • Перфектният продукт по време на тренировка
 • Съдържа хидролизирано царевично нишесте
 • BCAA в съотношение 8:1:1
 • Не съдържа стимуланти
 • Три уникални вкуса: ябълка, касис, лимон
 • Креатинът повишава физическата работоспособност
29,49 лв.
20,64 лв. Спестявате 30%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество
Последен брой

AEROFUEL INTRA BOOST е формула, предназначена за физически активни хора, съдържаща хидролизирано царевично нишесте, декстроза, креатин монохидрат и BCAA аминокиселини. Креатинът повишава физическата работоспособност в случай на последователни кратки, много интензивни физически упражнения. Благоприятният ефект се получава при дневен прием от 3g креатин.

Какво съдържа Aerofuel Intra Boost?

Характеристики на царевично нишесте

Царевично нишесте, характеризиращо се с много висока пропорция на амилопектин - характерен въглехидрат с много високо молекулно тегло и специфични свойства. Структурата на глюкозните полимери (като амилопектин) оказва значително влияние върху скоростта на тяхното смилане в стомашно-чревния тракт, разклонените вериги на амилопектин се характеризират с по-голяма достъпност за храносмилателни ензими, отколкото в случая на амилоза, следователно восъчната царевица се характеризира с по-бързо храносмилане.

Докато восъчното царевично нишесте често се приравнява на vitargo (патентована формула за въглехидрати), има индикации, че скоростта на храносмилане и скоростта на попълване на мускулен гликоген не са еднакви в този случай.

Восъчната царевица е част от усъвършенстваните въглехидратни, въглехидратни и протеинови препарати, креатинови стакове, включително добавки преди тренировка. Препоръчва се да се използва като хранителна добавка с въглехидрати за хора, които имат повишена нужда или имат проблеми с осигуряването на необходимото количество от конвенционални хранителни източници.

Какво е декстроза?

Декстрозата принадлежи към групата на простите въглехидрати, благодарение на които се усвоява много бързо и интензивно стимулира секрецията на един от най-важните анаболни хормони - инсулина. Декстрозата може да се използва за добавяне на въглехидрати след тренировка и като ефективен транспортер на креатин и аминокиселини.

Какво е креатин монохидрат?

Креатин монохидратът е пептид, който се състои от аминокиселини („градивните елементи на протеина“). Креатинът се произвежда в черния дроб, панкреаса и бъбреците, главно с помощта на аминокиселини, наречени глицин, аргинин и метионин. Като добавка, креатинът е въведен за първи път на пазара през 90-те години на миналия век, след като олимпийските спортисти го използват за подобряване на представянето. Днес креатинът е една от „най-използваните хранителни добавки или ергогенни агенти на пазара“.

Креатин монохидрат и неговото действие.

Креатин монохидратът е молекула, която се среща естествено в човешкото тяло, особено в скелетните мускули. Около 90% до 95% от креатина се съхранява в мускулите ни, а останалата част се намира в сърцето, мозъка, черния дроб, бъбреците и почти всяка клетка. Креатинът се приема под формата на добавки, за да стимулира производството на енергия от тялото. Неговата задача е да съхранява фосфатни групи под формата на фосфокреатин, които подпомагат освобождаването на енергия и по този начин спомагат за изграждане на сила и увеличаване на мускулната маса.

Консумирането на креатин може да бъде полезно за увеличаване на производството на енергия под формата на аденозин трифосфат (АТФ). АТФ спомага за съхраняването и транспортирането на енергия в клетките, което я прави необходима за клетъчната функция като източник на гориво за нашите мускули.

Какво е BCAA?

BCAA, или аминокиселини с разклонена верига, е една от най-популярните добавки, използвани от физически активни хора. Това се дължи на факта, че както ежедневната практика, така и резултатите от научните изследвания потвърждават тяхното благотворно влияние върху общоразбраната спортна форма. Краткото наименование BCAA идва от английския термин: аминокиселини с разклонена верига, което ние превеждаме като "разклонени верижни аминокиселини". Споменатото име е резултат от специфичната структура на тези съединения.

Левцин – счита се за една от най-важните аминокиселини за организма на спортиста. Той повлиява секрецията на анаболни хормони като инсулин, а също така засяга специфични кинази (mTOR), като по този начин инициира синтеза на мускулни протеини и скоростта на този процес. Левцинът също има положителен ефект върху процеса на намаляване на телесните мазнини, като допринася за подобряване на телесния състав. Тази аминокиселина е универсално приложима във всички спортове, независимо от нивото на напредък. Без правилното количество от тази аминокиселина, процесът на синтез на мускулен протеин е много по-бавен.

Валин - предпазва мускулните клетки от катаболизъм и след това увеличава темпото на възстановителните процеси. Валинът също влияе върху нивото и връзката на невротрансмитерите, което има леко стимулиращ ефект (отлага умората по време на тренировка). Валинът има и хепатопротективен ефект (предпазва черния дроб).

Изолевцин - участва в процеса на синтеза на протеини, също така е отговорен за инхибиране на катаболните реакции и стимулира регенеративните процеси в нашето тяло. Изолевцинът може да медиира трансформацията на глюкозата в естествена енергия и да регулира нивата на кръвната захар. Тази аминокиселина подпомага регенерацията на тъканите и мускулните влакна.

Начин на употреба: Разтворете 40g (5 мерителни лъжички) в 300 - 500мл вода. Използвайте 1 доза дневно по време на тренировка.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Allnutrition Aerofuel

Свързани продукти

Battery Nutrition Omega 3
1 Review(s) 
Разфасовка: 90 softg.
Редовна цена 26,49 лв. -25% Цена 19,87 лв.
 • Намалена цена
Отзиви

Allnutrition Aerofuel Intra Boost - Интра-тренировъчен Продукт

 • Перфектният продукт по време на тренировка
 • Съдържа хидролизирано царевично нишесте
 • BCAA в съотношение 8:1:1
 • Не съдържа стимуланти
 • Три уникални вкуса: ябълка, касис, лимон
 • Креатинът повишава физическата работоспособност
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение