• Намалена цена

Cellucor C4 Extreme

Cellucor
831-2121
  • Прилив на енергия
  • Повече сила и издръжливост
  • Съдържа Креатин Нитрат
  • Подпомага мускулния растеж
75,00 лв.
45,00 лв. Спестявате 30,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

 CELLUCOR C4 Extreme е енергия под формата на прах. Обединявайки патентована NO3 технология и действието на активните съставки съставки, включително Креатин нитрат, Бета аланин и аргинин AKG, C4 Extreme е модерен пред-тренировъчен продукт, който стимулира ума и мускулите, като подпомага усилените тренировки и резултатите от тях.

Какво е NO3?
NO3 е нитрат, модерно съединение, което насърчава увеличаване обема на мускулите и допълнително стимулира ефекта от C4 Extreme.

Cellucor използват нова технология, чрез която NO3 се превръща в Креатин нитрат. Подобрената разтворимост във вода насърчава по-доброто усвояване и намалява риска от възможни странични ефекти на креатин.

Креатин нитрат ( 2 съставки в 1)
Лесноусвоим креатин, който едновременно увеличава нивото на азотен оксид и нивата на АТФ в тялото. Креатин нитрат е високо ефективен вазодилататор, който разширява кръвоносните съдове, насърчаване притока на хранителни вещества и подпомага изграждането на мускулна маса. Креатин нитрат се уъсвоява10 пъти по-лесно в сравнение с Креатин монохидрат или буфериран креатин.

Бета аланин
Бета аланин увеличава притока на енергия, подобрява мускулната издръжливост и съдейства за оптимлани тренировъчни постижения. Бета аланин намалява умората и действа като буфер за предотвратяване натрупването на млечна киселина в скелетната мускулатура, като ни позволява да тренираме по-усилено за по-дълъг период от време.

Аргинин AKG
Аргинин AKG (алфа-кетоглутарат) е прекурсор на азотен оксид. AKG насърчава кръвоснабдяването, увеличава силата и стимулира синтеза на хормон на растежа и секрецията на инсулин. Той е ефективен вазодилататор, който разширява кръвоносните съдове, подпомага кръвообръщението, оптимизира доставката на хранителни вещества и насърчава изграждането на мускулатурата.

Формула за енергия/фокус

N-ацетил-L-тирозин
N-ацетил-L-тирозин е по-бързо абсорбираща се, био разпространена форма на L-тирозин. L-тирозин е амино киселина, прекурсор на надбъбречните хормони на растежа и адреналин, допамин и норепинефрин. Тези хормони подкрепят освобождаването на HGH и допринасят за увеличаване на енергията и концентрацията.

Mucuna PRURIENS
Mucuna Pruriens (Кадифен боб) съдържа L-допа, естествено срещаща се аминокиселина, която се трансформира до допамин в мозъка. Допамин стимулира производството на хормон на растежа, едно от най-мощните съединения за изграждане на тялото. Допамин също така се превръща в норадреналин в мозъка. Норепинефрин ускорява метаболизма, увеличава енергийните нива и насърчава синтеза на адреналин в организма.

Витамин В12
Methylcobalamin е мощен форма на витамин В12, основен B-витамин. Витамин B12 подпомага клетъчния метаболизъм, производството на енергия и участва в синтеза на мастни киселини. Витамин В12 стимулира функциите на нервната система и производството на кръв в тялото.

Кофеин
Кофеинът стимулира централната нервна система, намалява умората, подобрява концентрацията и насърчава енергийните нива.

Ниацинамид
Ниацинамид е водоразтворим витамин от В-комплекс. Ниацин или никотинова киселина, също така известен като Витамин В3, подобрява подвижността на ставите, увеличава мускулната сила и подпомага функциите на нервната система. Ниацинамид намалява умората и увеличава мускулната работоспособност.

Фолиева киселина
Фолиевата киселина е водоразтворим витамин B, който насърчава позитивното настроение и по-високи нива на енергия. Фолиевата киселина подпомага образуването и въстановяването на клетките.

Синефрин HCL
Синефрин е мощен адренергичен стимулатор, който увеличава енергийните нива и насърчава синтеза на АТФ. Съединението подпомага отделянето на адреналин и насърчава загубата на тегло, като ускорява изгарянето на мазнините, метаболизма и термогенезата.

Препоръчителен дневен прием:
Приемайте 1-2 дози (1-2 мерителни лъжички), смесени с 4-6 мл вода, 20-30 минути преди тренировка. По време на тренировка се препоръчва консумирането на големи количества вода.

      

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Бета - Аланин
ААКГ
Отзиви

Cellucor C4 Extreme

  • Прилив на енергия
  • Повече сила и издръжливост
  • Съдържа Креатин Нитрат
  • Подпомага мускулния растеж
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение