• Намалена цена
Allnutrition Beta Alanine Caps - Бета Аланин
  • Allnutrition Beta Alanine Caps - Бета Аланин 12616

Allnutrition Beta Alanine Caps - Бета Аланин

Allnutrition
27924
  • Повишава издръжливостта и силата на мускулите
  • По-бърза регенерация след тренировка
  • Подпомага растежа на мускулната тъкан
25,99 лв.
17,41 лв. Спестявате 33%
Без данък
Разфасовка
Количество
Последен брой

BETA-ALANINE CAPS е продукт на основата на аминокиселината бета аланин с добавка на таурин и витамин В6.

Бета-аланинът е органично химично съединение от групата на аминокиселините, производно е на алфа-аланина, основната аминокиселина на мускулната тъкан. Бета-аланинът е силен прекурсор на карнозина, който буферира спада на рН, свързан, наред с други, с образуването на млечна киселина в мускулите по време на тренировка. Поради тази причина той е чудесна добавка, която влияе върху регенерацията, намалява физическата умора и има антикатаболен ефект.

Бета-аланинът има огромно влияние не само върху възстановяването на увредените мускулни тъкани, но също така подхранва мускулната тъкан и повишава контрактилитета на мускулните влакна, позволявайки им да работят с по-голяма интензивност, което води до разширяване и укрепване на интензивността на тренировката. Благодарение на това бета-аланинът не само помага за намаляване на катаболизма и подобряване на анаболизма на мускулната маса, но също така подобрява представянето по време на самата тренировка, което го прави идеална добавка в периода на изграждане на сила и мускулна тъкан.

Таурин е сяросъдържаща непротеинова аминокиселина със специфична физиологична роля. Той е в изобилие в животинските и човешките тъкани, главно в скелетните мускули, мозъка и сърцето. Човешкото тяло има способността да синтезира това съединение от други аминокиселини (метионин и цистеин), но някои източници предполагат, че ендогенният синтез може да не покрие напълно търсенето на тази аминокиселина. Тауринът влияе върху нивото на калций в клетките, отговаря за осморегулацията (регулиране на нивото и концентрацията на електролити и органични киселини, водно-електролитен баланс), а също така действа като невротрансмитер и невромодулатор. Има антиоксидантен ефект. Той също така участва в синтеза на жлъчни киселини, така че косвено влияе върху храносмилането на храната. Добавката с таурин се препоръчва за хора, които са физически и умствено активни,

Витамин B6 помага за правилния синтез на цистеин, спомага за поддържането на правилния метаболизъм на хомоцистеин, протеин и гликоген, допринася за регулирането на хормоналната активност и за поддържането на правилния енергиен метаболизъм. В допълнение, той помага за правилното функциониране на нервната система и за поддържане на правилни психологически функции. Витамин B6 спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за намаляване на умората и отпадналостта.

Препаратът Beta-Alanine Endurance Max е предназначен за спортисти особено по време на интензивни тренировки.

Начин на употреба: Приемайте 4 дози на ден. 1 доза е 1 капсула. Най-добре е да приемате една доза сутрин след ставане от сън и една доза преди тренировка, а останалите дози между храненията или преди сън.

изпрати запитване за продукта

Съдържание - Allnutrition Beta Alanine 240 caps

Свързани продукти

Отзиви

Allnutrition Beta Alanine Caps - Бета Аланин

  • Повишава издръжливостта и силата на мускулите
  • По-бърза регенерация след тренировка
  • Подпомага растежа на мускулната тъкан
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение