• Намалена цена
SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица
 • SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица 13533
 • SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица 13534
 • SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица 13535
 • SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица 13536
 • SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица 13537

SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица

SFD
8660
 • Пълен заместител на хранене с високо съдържание на протеин
 • Протеинов микс - включващ суроватъчен, казеин и конопен протеинов концентрат и яйчен белтък
 • Добавянето на здравословни мазнини под формата на MCT масло
 • Продуктът съдържа само естествени багрила
 • Обогатен с пробиотичния препарат Lactospore®
 • Ниско ниво на захар
72,49 лв.
43,49 лв. Спестявате 40%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

WARRIOR PROTEIN е най-висококачествената протеинова добавка, съдържаща 4 източника на протеин, както от животински, така и от растителен произход. Сред протеините от животински произход откриваме суроватъчен протеинов концентрат, мицеларен казеин и яйчен протеинов концентрат. В допълнение, съставът включва един вид протеин от растителен произход - конопен протеин. Гореспоменатият микс от протеини прави нашия продукт цялостна подкрепа за вашата диета и изключително ценна съставка за нея!

Суроватъчният протеинов концентрат се счита за бързо усвоим източник на протеин, което се дължи на ниското съдържание на въглехидрати и мазнини. Използвайки суроватъчен протеин, ние допълваме екзогенни аминокиселини (т.е. тези, които човешкото тяло не е в състояние да произведе само и които, за да се поддържа пълно здраве, трябва да се доставят с храната), които имат антикатаболни свойства и подпомагат възстановяването и регенерация. Благодарение на наличието на левцин, концентратът на суроватъчен протеин също влияе върху производството на растежен хормон.

Мицеларният казеин е най-добрата форма на казеин и една от най-малко обработените протеинови добавки. При поглъщане казеинът променя консистенцията си във вид устойчив на киселини колоид и се движи много бавно през храносмилателната система. Благодарение на това времето му за усвояване се удължава до 7 часа.

Концентратът от яйчен белтък е източник на екзогенни аминокиселини, включително BCAA (есенциални аминокиселини с разклонена верига) и богат източник на аланин и аргинин. Това са аминокиселини, които стимулират синтез на азотен оксид, като същевременно увеличава притока на кръв в мускулите. Яйчният протеин се усвоява лесно, но усвояването му отнема до 3 часа. Този вид протеин има ефект върху възстановяването на мускулите след тренировка.

Конопеният протеин е един от полезните растителни протеини, богат на BCAA аминокиселини и естествени омега-3 и омега-6 киселини в оптимално съотношение 3:1. Нещо повече, той е лесно смилаем продукт, който не причинява стомашни неразположения. Хранителните свойства на този протеин го класифицират към категорията на суперхраните.

WARRIOR PROTEIN съдържа много ценни сложни въглехидрати, които се осигуряват от добавянето на овесено брашно и прахообразен сладък картоф към продукта.

Пълнозърнестото овесено брашно е не само ценен източник на сложни въглехидрати, но и диетични фибри. Също така е много ценен източник на витамини, особено от група В и мастноразтворимите: A, D, E и K. Освен витамини това брашно съдържа минерали, напр. желязо, магнезий, калий и цинк.

Сладкият картоф на прах е здравословен източник на сложни въглехидрати, витамини и минерали. Освен това сладките картофи съдържат фибри, антиоксиданти и фитостероли, които имат положителен ефект върху липидния профил и състоянието на сърдечно-съдовата система.

MCT маслото, съдържащо се в WARRIOR PROTEIN, получено от кокосово масло, е източник на основни мастни киселини със средна верига за човешкото тяло. Най-голямото предимство на MCT маслото е бързото му превръщане в енергия, използвана за мускулите, сърцето и мозъка. Нещо повече, намалява апетита и стабилизира нивата на кръвната захар и подпомага действието на полезните чревни бактерии.

В допълнение, нашият продукт съдържа и колагенов хидролизат, който има положителен ефект върху състоянието на кожата, косата и ноктите, а също така осигурява защита на човешките стави и кости.

Начин на употреба: Приемайте 1-3 пъти на ден. Разтворете в 250 - 300ml вода или мляко. За да се спре т.нар нощен катаболизъм, вземете порция веднага след събуждане и преди да заспите.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на SFD Warrior Protein 1kg

Свързани продукти

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

SFD Warrior Protein - Протеинова Матрица

 • Пълен заместител на хранене с високо съдържание на протеин
 • Протеинов микс - включващ суроватъчен, казеин и конопен протеинов концентрат и яйчен белтък
 • Добавянето на здравословни мазнини под формата на MCT масло
 • Продуктът съдържа само естествени багрила
 • Обогатен с пробиотичния препарат Lactospore®
 • Ниско ниво на захар
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2023-03-24

Супер качество

Много съм доволен от протеина ! Стахотен вкус и се усвоява бързо

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение