• Нов
SFD Immunity Max - Имуностимулатор
 • SFD Immunity Max - Имуностимулатор 13546

SFD Immunity Max - Имуностимулатор

SFD
8665
 • Подпомага правилното функциониране на имунната система
 • Предпазва от оксидативен стрес
 • Подпомага борбата срещу сезонните грипове
 • Допринася за поддържането на правилен метаболизъм на макронутриентите
 • 1 опаковка = 45 дози
17,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

SFD NUTRITION - Immunity Max е хранителна добавка, съдържаща витамини C и D, които спомагат за правилното функциониране на имунната система, както и цинк и селен, които помагат за защитата на клетките срещу оксидативен стрес. В допълнение, продуктът е обогатен с L-глутамин и инозин.

За да допълните диетата със съставки, които имат положителен ефект върху имунната система, струва си да посегнете към SFD NUTRITION - Immunity Max. Съдържа подбрани вещества, които естествено укрепват защитната бариера на организма.

Витамин С изпълнява редица изключително важни функции в организма, въпреки че е известен преди всичко като средство, което влияе положително върху функционирането на имунната система.

Витамин С е най-известният антиоксидант. Благодарение на антиоксидантните си свойства, той играе защитна роля в организма. Освен това витамин С стимулира производството на колаген, за да осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите.

L-глутамин присъства в телата ни, без него не бихме могли да произведем имунните клетки, необходими за защита срещу опасни вируси и бактерии. Глутаминът, който е основното и приоритетно гориво за ентероцитите (клетките на тънките черва), може да повлияе на здравето на чревния епител. Червата не без основание се смятат за първия фронт в борбата за нашето здраве. Това е най-важният войник на нашата имунна система. Те са първата линия на защита срещу вредните фактори.

L-глутаминът осигурява хранителни вещества на имунните клетки, което помага на защитните клетки в червата да убиват лошите бактерии и да насърчават растежа на добрите чревни бактерии. Тази аминокиселина също укрепва чревната бариера, което предотвратява синдрома на пропускливите черва.

Инозин участва в енергийните трансформации, може да помогне за намаляване на нивото на млечна киселина в мускулните клетки и по този начин да удължи способността за упражнения. Според най-новите изследвания инозинът има и невропротективен и антивирусен ефект. Инозинът е предназначен да стимулира тялото да се защитава срещу вируси, поддържа имунната система.

Цинкът е основен минерал и участва в повечето метаболитни процеси в тялото. Играе много важна роля за поддържане на киселинно-алкалния баланс. Осигурява правилното функциониране на простатата и репродуктивните органи. Помага за поддържане на добро зрение и имунна система, а също така поддържа защитата на клетките срещу оксидативен стрес.

Селен е елемент с антиоксидантно действие, предпазва клетките и тъканите на тялото от увреждане, причинено от свободните радикали, възникващи в резултат на метаболитна трансформация.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки на ден, по време на хранене, с вода.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на SFD Immunity Max 90 tabs

Свързани продукти

Отзиви

SFD Immunity Max - Имуностимулатор

 • Подпомага правилното функциониране на имунната система
 • Предпазва от оксидативен стрес
 • Подпомага борбата срещу сезонните грипове
 • Допринася за поддържането на правилен метаболизъм на макронутриентите
 • 1 опаковка = 45 дози
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение