• Намалена цена
 • Нов
AllNutrition Redox Extreme 2.0 - Термогенен Фет Бърнър
 • AllNutrition Redox Extreme 2.0 - Термогенен Фет Бърнър 13710
 • AllNutrition Redox Extreme 2.0 - Термогенен Фет Бърнър 13711
 • AllNutrition Redox Extreme 2.0 - Термогенен Фет Бърнър 13712

AllNutrition Redox Extreme 2.0 - Термогенен Фет Бърнър

Allnutrition
8728
 • Ефективно средство за изгаряне на мазнини
 • Нов, по-добър състав = повече възможности
 • Патентована и иновативна формула
 • Повишен процес на термогенеза
 • Диетолог и личен треньор, включени в продукта
 • Подарък - сантиметър за измерване на талията
71,49 лв.
52,90 лв. Спестявате 26%
Без данък
Разфасовка
Количество
Последен брой

ALLNUTRITION REDOX EXTREME 2.0 - термогенен фет бърнър е средство за изгаряне на мазнини, което е комбинация от компоненти, които подпомагат загубата на мазнини, както липолитични, така и термогенни. Веществата, отговорни за този тип действие са кофеин или форсколин. Те показват значителна биологична активност, която влияе върху капацитета за упражнения и ефективността на изгаряне на мазнини.

Организмът, който е стимулиран да действа, има тенденция да изпълнява по-добри тренировки, да увеличава разхода на енергия, както и по-охотно полагани усилия, което ни мотивира да предприемем действия. Следователно, нашият продукт, като един от малкото на пазара, може да се счита за действащ холистично, на много нива.

Усъвършенствана CAPSIMAX® технология

Капсаицинът е под формата на патентованата формула CAPSIMAX®, която има следните ефекти:

Ускорител на метаболизма: Може да помогне при загуба на тегло чрез увеличаване на термогенезата, което е процесът, чрез който тялото изгаря калории.

Понижаване на кръвното налягане: Може да помогне за понижаване на кръвното налягане чрез разширяване на кръвоносните съдове.

Подобряване на храносмилането: Може да помогне с храносмилането чрез стимулиране на секрецията на храносмилателни сокове.

Подобряване на метаболизма: силен антиоксидант.

Подобряване на настроението: има антидепресивен и анксиолитичен ефект.

Подобряване на имунната система: противовъзпалително и аналгетично.

Силата на правилно подбраните съставки в Redox Extreme 2.0

Екстракт от горчив портокал - може да подобри регулирането на кръвното налягане, да увеличи притока на кръв и да понижи холестерола, което може да помогне за подобряване на кръвоносната система.

Екстракт от какао – съдържа съединения с антиоксидантна активност, като флавоноиди, които могат да помогнат за защита на клетките от оксидативно увреждане. Екстрактът от какао също съдържа съединение, наречено фенилетиламин, което може да помогне за подобряване на настроението и повишаване на енергийните нива.

Екстракт от шафран - ще ви позволи да ограничите леките закуски между храненията, намалява апетита и ви позволява да контролирате теглото си.

Екстракт от канела - може да помогне за регулиране на кръвната глюкоза и нивата на инсулин, което може да помогне за подобряване на метаболизма и загуба на тегло. Съдържа антиоксидантни съединения, които могат да предпазят клетките от окислително увреждане.

Кофеинът - най-силният, легален стимулант. Влияе върху скоростта на метаболизма. Подпомага намаляването на телесните мазнини чрез силен термогенен ефект.

Rhodiola rosea - има адаптогенно действие, като повишава устойчивостта на организма към стрес и други неблагоприятни фактори на околната среда.

Екстракт от индийска коприва - може да помогне за подобряване на резултатите от тренировките, което може да допринесе за увеличаване на силата и мускулната маса без мазнини.

Екстракт от джинджифил - има антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства, което помага за укрепване на имунната система.

Получете тренировъчен и хранителен план, изготвен специално за вас

Redox Extreme 2.0 е не само фетбърнър, това е цялостна услуга, в която освен самия продукт получавате помощ, грижата на персонален треньор и диетолог! Най-добрите специалисти от potreningu.pl вече са отслабнали хиляди хора в цяла Полша и сега искат да помогнат и на вас! Ето защо едва сега получавате тренировъчен и хранителен план с консултация към всеки пакет Redox Extreme 2.0!

Проверете първите ефекти след една седмица употреба

Не е всичко! Благодарение на включения LEAF-MEASURE, прикрепен към REDOX EXTREME 2.0, ще можете да проверите напредъка си. Освен това ще получите тренировъчен и хранителен план. Дайте си 30 дни!

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули на ден преди тренировка или преди закуска с 250мл вода.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на AllNutrition Redox Extreme 2.0 90 caps

Свързани продукти

Отзиви

AllNutrition Redox Extreme 2.0 - Термогенен Фет Бърнър

 • Ефективно средство за изгаряне на мазнини
 • Нов, по-добър състав = повече възможности
 • Патентована и иновативна формула
 • Повишен процес на термогенеза
 • Диетолог и личен треньор, включени в продукта
 • Подарък - сантиметър за измерване на талията
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение