• Намалена цена
Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13896
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13897
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13900
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13898
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13894
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13895
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13899
 • Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген 13901

Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген

Allnutrition
8789
 • Красива и гладка кожа
 • По-малко бръчки
 • Намаляване на целулита
 • Здрави и силни нокти
 • Силна и блестяща коса
38,49 лв.
28,48 лв. Спестявате 26%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

COLLAROSE е изключително изискана добавка за всички жени, които се грижат за своята красота и здравия вид на кожата, косата и ноктите си. Ако принадлежите към тази група дами, не можете да подминете продуктовата линия ALLDEYNN COLLAROSE с колагеновите пептиди VERISOL®.

Въпреки че през годините за красотата се е грижила предимно чрез различни козметични продукти, научните изследвания категорично показват, че за да се погрижим за коса, която е устойчива на косопад, нокти, които не се чупят при първа възможност, както и еластична и сияйна кожа е необходимо преди всичко да се осигури наличието на определени съединения в храненето.

Хранителното състояние на тялото води до състоянието на всички тъкани, както извън, така и вътре в тялото. Основният градивен протеин на тялото е колагенът, чието производство зависи именно от наличието на аминокиселини и витамин С в храната.

Изследователите са забелязали, че при липса на колаген в храната, естественият синтез на това съединение също намалява. Такъв е случаят например с хора на веганска диета, тъй като колагенът се намира предимно в хрущялите на бозайниците и рибните кости.

ALLDEYNN COLLAROSE е формула, която има многостранен ефект върху колагеновия баланс. Съдържа четири активни вещества, две от които действат директно и други две - индиректно. Най-важни са биоактивните колагенови пептиди, които се произвеждат от фармацевтичната компания GELITA.

Колагеновите пептиди се получават чрез частично разграждане на колагена, така че те се абсорбират бързо от храносмилателния тракт и са лесно достъпни за тъкани като кожа, коса, нокти, но също и сухожилия, хрущяли, мускули, органи или кръвоносни съдове. В допълнение, COLLAROSE съдържа витамин С, който участва пряко в производството на колаген в тялото, биотин (витамин B7), който участва в производството на кожни клетки, или силно свързващата вода хиалуронова киселина. Защо тези добавки са толкова важни?

Витамин Ц

Само с достатъчни количества витамин С тялото е в състояние да произвежда колаген ефикасно и ефективно. Освен това витамин С оказва силно влияние върху окончателната форма, правилната и здрава структура на колагеновите влакна и има силно антиоксидантно действие.

Биотин

Биотинът е известен още като витамин H или витамин B7. Наричат ​​го още ВИТАМИН НА МЛАДОСТТА. Осигурява ни повече енергия, регулира настроението ни и подобрява усвояването на витамин С. Той е уникален витамин от група В, който влияе положително върху качеството на нашето здраве и живот. Въпреки че биотинът има много различни функции, без съмнение най-популярната му роля е да влияе върху състоянието на косата, кожата и ноктите.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е органично съединение, което присъства във всеки жив организъм. Има хигроскопични свойства, т.е. свойства, които му позволяват да свързва водата в дермата. Една молекула хиалуронова киселина е в състояние да свърже до 250 водни молекули. С напредване на възрастта количеството на хиалуроновата киселина започва да намалява, така че тя губи способността си да свързва вода и се наблюдават първите бръчки.

Наличието на VERISOL® пептиди в COLLAROSE влияе върху външните тъкани на тялото и по този начин върху цялостния външен вид на тялото, както е показано в научни експерименти.

AllNutrition AllDeynn Collarose

Пробно проучване с продължителност 1 - 6 месеца с дози от 2,5 - 5g колагенови пептиди показва повишаване на еластичността на кожата, изглаждане на бръчките в областта на очите, намаляване на появата на целулит и ускоряване на растежа на ноктите, с намаляване на тяхната чувствителност към увреждане. Всичко това се дължи на интензифицирането на производството на колаген поради консумацията на биоактивни пептиди.

Намаляване на бръчките

Подобренията в качеството на кожата чрез използването на VERISOL® са отбелязани в два експеримента, резултатите от които са публикувани в научни списания. Намаляването на бръчките чрез колагенови пептиди е измерено при група жени на възраст между 45 и 65 години. Ефектите са видими след 4 седмици прием на добавки. В друго проучване са наблюдавани промени в еластичността на кожата. Участниците са били жени на възраст между 35 и 55 години. Първите ефекти се наблюдават и тук след 4 седмици.

AllNutrition AllDeynn Collarose 2

Колагенът е основният протеин за изграждане на кожата, така че увеличаването на производството му в тялото води до укрепване на дълбоките слоеве на кожата и запълване на "хлътнали" участъци, както и повишаване на еластичността на външната повърхност на кожата. Това прави добавките полезни не само за инхибиране на стареенето на кожата, но и за защита на кожата от UV лъчи или физическо увреждане.

Облекчаване на целулита

Ефективността на колагена за облекчаване на целулита е оценена при жени с ИТМ над 25. След 3 месеца са установени субективни подобрения в еластичността и външния вид на кожата. Това са обещаващи наблюдения, тъй като прекомерният целулит е смущение за много хора. Увеличаването на синтеза на колаген, който е протеин, който образува специфични скелета в тъканите, може да облекчи ефекта от целулита, като намали изкривяването на прекалено отпуснатите части на кожата. В допълнение, увеличаването на наличието на колаген в тялото може да доведе до подобрена хидратация на тъканите, което също е полезно за целулита.

Укрепване на ноктите

AllNutrition AllDeynn Collarose 3

Подобряване на качеството на ноктите, т.е. намаляване на чупливостта, е отбелязано при жени на възраст между 26 и 50 години. В този случай наблюденията са извършени за по-дълъг период от шест месеца. Въпреки че ноктите се различават от кожата по своята клетъчна структура, и двата вида тъкан се образуват от колаген тип I.

AllNutrition AllDeynn Collarose 4

Чрез увеличаване на производството на колаген възстановяването на тъканите се ускорява, така че ноктите могат не само да станат по-устойчиви на увреждане, но и да растат по-бързо. Струва си да се грижите за ноктите чрез тяхното хранително състояние, тъй като в случай на определени заболявания, първите симптоми могат да бъдат видими върху тях.

Подобряване структурата на косата

AllNutrition AllDeynn Collarose 5

Пробно проучване, което отбеляза благоприятните ефекти на биоактивните колагенови пептиди върху структурата на косата, също продължи шест месеца. Участниците в този експеримент са жени на възраст между 39 и 75 години. Ефектът на колагена върху косата започва още в космения фоликул, така че той да се уплътни по-бързо. Допълнително предимство тук са овлажняващите свойства на колагена спрямо кожните клетки, така че повърхността на скалпа да стане по-малко податлива на сухота.

Профилактика на сърдечно-съдови заболявания

Интересното е, че е открит и известен превантивен потенциал на колагена в контекста на общото здраве. Това включва понижаване на параметрите, свързани с хиперлипидемия или хипертония.

Тези заболявания увреждат стените на кръвоносните съдове, които, подобно на другите меки тъкани, са съставени от колаген. С течение на времето те водят до животозастрашаващи сърдечно-съдови събития. Това се дължи главно на лоша диета, богата на провъзпалителни фактори, както и на тютюнопушенето, което инхибира производството на колаген и уврежда неговата структура.

Благодарение на богатия избор от физически форми на COLLAROSE от линията ALLDEYNN е лесно да изберете идеалния продукт за вашите нужди. Всеки съдържа VERISOL® пептиди и добавки с поддържащ потенциал, а именно витамини C, B7 и хиалуронова киселина. Можете да изберете прах с освежаващ вкус, който се предлага в обикновен (говеждо) и вегетариански (рибен) вариант, както и капсули за лесно дозиране или шотове (80 ml), които можете да вземете със себе си навсякъде набързо.

Начин на употреба: Приемайте една доза (1 мерителна лъжица от 6g) се разтваря в 150 - 200ml топла вода, разбърква се, оставя се за няколко минути до пълното разтваряне, след което се консумира.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на AllNutrition AllDeynn Collarose

Свързани продукти

5 от 5 на база 10 клиентска оценка
2 клиентски отзив
Отзиви

Allnutrition AllDeynn Collarose - Колаген

 • Красива и гладка кожа
 • По-малко бръчки
 • Намаляване на целулита
 • Здрави и силни нокти
 • Силна и блестяща коса
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2024-01-25

Отзив

Страхотна добавка!

Grade 

2024-01-25

Отзив

Страхотна комбинация от състав и цена, препоръчвам!!!

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение