• Намалена цена
 • Нов
Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин
 • Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин 13958
 • Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин 13954
 • Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин 13955
 • Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин 13956
 • Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин 13957
 • Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин 13959

Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин

Allnutrition
8801
 • Цялостна протеинова формула
 • Обогатена с патентованата формула digezyme®
 • Подпомага изграждането на фит тяло
 • Не съдържа лактоза - подпомага храносмилането
 • Високо съдържание на аминокиселини
71,99 лв.
48,23 лв. Спестявате 33%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

ALLDEYNN WHEYROSE е пълноценен протеин за пиене с добавка на храносмилателни ензими от патентованата формула DIGEZYME®. Протеиновата добавка е базирана на суроватъчен протеин концентрат - най-висококачественият суроватъчен протеин концентрат без лактоза, който се счита за един от най-добрите източници на протеин в диетата. WHEYROSE се характеризира с лесно смилане, бързо усвояване и високо съдържание на есенциални аминокиселини с разклонена верига BCAA.

WHEYROSE е протеин, създаден за всички, които трудно понасят други протеинови добавки и искат да подпомогнат процеса на храносмилане.

В някои вкусове сме добавили лиофилизирани плодове - трябва да опитате!

ЗАЩО ALLDEYNN WHEYROSE Е СПЕЦИАЛЕН?

СЪДЪРЖА ПАТЕНТОВАНА ФОРМУЛА DIGEZYME®

DIGEZYME® - е патентован от американската лаборатория Sabinsa комплекс от храносмилателни ензими, който включва: амилаза, целулаза, липаза, лактаза и протеаза. Храносмилателните ензими спомагат за разграждането на макромолекулите на по-малки елементи, благодарение на което съставките от храната и WHEYROSE се усвояват още по-добре. Това ви позволява да сведете до минимум или дори да премахнете храносмилателните проблеми.

Състои се от пет храносмилателни ензима като: амилаза, целулаза, липаза, лактаза и протеаза. Храносмилателните ензими помагат за разграждането на макромолекулите на по-малки елементи, което прави съставките от храната и нашите добавки още по-добре усвоени. Това ви позволява да сведете до минимум или дори да премахнете храносмилателните проблеми.

ПОДПОМАГА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СПОРТНО ТЯЛО

Протеинът е основен макрокомпонент от ежедневната диета и има градивни функции в тялото – създава структурата на мускулите и другите тъкани. Аминокиселините, съдържащи се в протеина, се използват за възстановяване на увредените тъкани и клетки и са основните градивни елементи на хормоните и ензимите.

Протеините също играят ключова роля в процеса на отслабване, защото засищат тялото и подпомагат термогенезата. Консумирането на WHEYROSE може да помогне за възстановяването на мускулните протеини и увеличаване на чистата телесна маса.

Освен това протеинът ускорява регенерацията след тренировка, поради което е особено важен за спортисти и всички активни хора. Ако искате по-големи ползи от физическата активност и целта ви е да оформите красива, атлетична фигура, WHEYROSE е идеалният продукт за вас.

ПОДПОМАГА ВИДА НА КОЖАТА, КОСАТА И НОКТИТЕ

Протеинът е основният градивен елемент на косата, кожата и ноктите. WHEYROSE може да осигури на тялото незаменими аминокиселини, които са градивните елементи за кератина. Спомага за укрепване структурата на косъма, еластичността на кожата и поддържа здрави нокти.

Тренировките, диетата и най-висококачествената протеинова добавка WHEYROSE ви помагат да постигнете успех и да постигнете всичките си цели на тялото.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ЛАКТОЗАТА И НЕЙНАТА НЕПОНОСИМОСТ

Това е млечна захар, съставена от молекули глюкоза и галактоза. Лактозата се среща естествено в кравето мляко и съдържа от 4,6 до 4,9g на всеки 100g. Млечната захар се намира и в много други продукти, включително: сладолед, кефир, мътеница, бяло сирене, сметана и натурално кисело мляко. Лактозата е от съществено значение в ранна детска възраст. Ензимът, отговорен за смилането му, е лактазата, чиято активност изчезва в следващите етапи на човешкото развитие, което води до непоносимост към лактоза и възникващи проблеми с храносмилателната система.

Непоносимостта към лактоза е много популярно състояние в днешно време, което се активира при дефицит на лактаза в организма – ензим, необходим за нейното разграждане. Непоносимостта се проявява в неприятни симптоми на храносмилателната система. Хората с непоносимост към лактоза се оплакват, наред с другото, от гадене, болки в корема, метеоризъм и колики.

Начин на употреба: Смесете доза от 30g (1 лъжица) от продукта с 200ml вода. Консумирайте веднага след приготвяне. 

Полезни съвети: Добавете WheyRose към вашата овесена каша или палачинки сутрин или го изпийте след тренировка. Ако тренирате долната част на тялото, добавете ½ порция половин час преди тренировка. Понякога, когато ви се прииска да хапнете, добавете протеин, лъжица фъстъчено масло и малко плодове в блендера, за да направя вкусно смути. Вие сте ограничени само от вашето въображение. Протеинът също е отлична добавка към печива и подходящи десерти.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на AllNutrition AllDeynn Wheyrose 500g

Свързани продукти

Отзиви

Allnutrition AllDeynn Wheyrose - Дамски Протеин

 • Цялостна протеинова формула
 • Обогатена с патентованата формула digezyme®
 • Подпомага изграждането на фит тяло
 • Не съдържа лактоза - подпомага храносмилането
 • Високо съдържание на аминокиселини
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение