Biovea Hyaluronic Acid Cream - Крем Хиалуронова Киселина
  • Biovea Hyaluronic Acid Cream - Крем Хиалуронова Киселина 14547

Biovea Hyaluronic Acid Cream - Крем Хиалуронова Киселина

Biovea
8983
  • Помага за поддържане на нивата на колаген и еластин
  • Помага за поддържане на кожата гладка и хидратирана
  • Смазва артритните стави
  • Помага за намаляване на видимите признаци на стареене на кожата
68,49 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Какво е хиалуронова киселина?

Хиалуроновата киселина (ХК) е течност, която съществува във всеки един жив организъм. Поддържа цялото тяло смазано и овлажнено, с най-високи концентрации в кожата и синовиалната течност в ставите.

Хиалуроновата киселина в нашите стави е дълга и сложна молекула, която се оформя във формата на топка, която издържа на компресия. С напредването на възрастта тези молекули се разграждат и губят способността си да поддържат формата на топка, което води до болка и скованост. Тази молекула е част от група макромолекули, известни като глюкозаминогликани (GAG), които са важна мрежа от вещества, осигуряващи структурна цялост на клетките и ставите. Научните изследвания разкриват, че ХК може да задържа повече вода от всяко друго естествено вещество. Неговите несравними хидратиращи свойства водят до повишена гладкост и омекотяване на тъканта.

Хиалуроновата киселина е открита през 1934 г. Ползите от грижата за ставите стават популяризирани в световен мащаб след репортаж на ABC News за „Селото на дългия живот“. Докладът разкрива, че 10% от населението е на възраст над 85 години и те все още имат значителна гъвкавост на ставите. Беше открито, че в това японско село, северно от Токио, жителите се хранеха на диета с много високо съдържание на сладки картофи и зеленчуци, като и двете допринасят за синтеза на НА. В телата им са открити високи нива на НА и това е пряко свързано с подобреното им здраве на ставите.

Защо трябва да използвате хиалуронов крем?

В ставите и хрущялите HA подпомага поддържането на течностите, които смазват и осигуряват абсорбиране на удари.

Хиалуроновият крем също е отличен за хидратиране на кожата. Не е мазен и попива добре във и през слоевете на кожата. Горните слоеве на кожата се поддържат от колаген и еластин. Тези две вещества изграждат съединителната тъкан, пълна с хиалурон (НА), вода и протеинови комплекси. Тази зона обикновено се използва за транспортиране на основни хранителни вещества от кръвния поток до кожата. Еластичните свойства на НА предпазват подлежащите структури от увреждане, предлагайки отлична среда за растеж на нови клетки. ХК в кожата също възпрепятства движението на чужди частици, като бактерии.

Начин на употреба: Нанасяйте върху кожата сутрин и вечер.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Biovea Hyaluronic Acid Cream 85g

Свързани продукти

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Biovea Hyaluronic Acid Cream - Крем Хиалуронова Киселина

  • Помага за поддържане на нивата на колаген и еластин
  • Помага за поддържане на кожата гладка и хидратирана
  • Смазва артритните стави
  • Помага за намаляване на видимите признаци на стареене на кожата
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2024-02-06

.

ЗА пръв път го ползвам и съм много доволна!

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение