• Нов
Biovea NADH 10mg
  • Biovea NADH 10mg 14548

Biovea NADH 10mg

Biovea
8984
  • От съществено значение за производството на енергия
  • Клинично тествана ефективност при синдром на хроничната умора
  • Пациентите със CFS, приемащи NADH, са четири пъти по-склонни да се подобрят
83,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Какво е NADH?

Biovea NADH е уникална формула, която помага за повишаване на енергията на клетъчно ниво. Ежедневният стрес може да ви накара да се чувствате уморени. Една молекула NADH създава 3 молекули ATP, които създават енергия, от която се нуждаят клетките. Нестимулиращ енергетизатор, Biovea NADH е стабилизиран с хлорофил, естествена алтернатива на другите стабилизатори на захарта на пазара. Базиран на хлорофил стабилизатор спомага за оптималното усвояване на NADH и осигурява дълъг и ефективен срок на годност. Предварителните изследвания показват, че NADH е мощен антиоксидант, който може да помогне за поддържане на сърдечно-съдовото здраве. NADH може да помогне за подобряване на настроението и емоционалния баланс, да насърчи жизнеността и да компенсира случайната умора.

NADH е естествен начин да енергизирате тялото си. NADH, известен също като коензим 1, се намира във всички живи клетки. Това е високоспециализирана форма на B-витамин ниацин.

Какво е клетъчна енергия?

Всяка от клетките на тялото съдържа енергийна централа, наречена митохондрии. В митохондриите протичат поредица от реакции, наречени верига за пренос на енергиен електрон, за да се произведе клетъчна енергия под формата на АТФ. NADH играе ключова роля в този процес. Сърцето, мозъкът и други клетки, изискващи производство на висока енергия, обикновено съдържат повече NADH за поддържане на по-високи енергийни нужди.

Как действа NADH?

NADH е жизненоважен кофактор в производството на клетъчна енергия. Стабилизираният непокътнат NADH изглежда работи, като навлиза в "уморени" клетки, за да насърчи производството на клетъчна енергия под формата на АТФ. Нивата на NADH изглежда се влияят от упражнения, недохранване и възраст. Трябва да се отбележи, че един от най-впечатляващите ефекти от тренировката с упражнения включва увеличаване на способността на тялото ви да обработва NADH, което предполага, че клетките на тренираните спортисти се чувстват отпочинали по-дълго, дори при условия на продължително и интензивно упражнение.

Защо да приемате NADH?

Здраве на сърцето: Предварителните изследвания показват, че NADH е мощен антиоксидант, който може да помогне за стимулиране на производството на допамин в тялото и може да помогне за поддържане на сърдечно-съдовото здраве.

Енергия: Доказано е, че при спортистите NADH значително подобрява представянето, стимулира умствения капацитет, бдителността и способността за реагиране на стрес. NADH е много безопасен и ефективен, не е токсичен дори във високи концентрации и няма известни странични ефекти. NADH може да увеличи производството на клетъчна енергия и може също да удължи живота на клетката. Дори опитни спортисти установиха, че NADH е помогнал за подобряване на техните спортни постижения и кислороден капацитет. 

Психическа бдителност: NADH предизвиква процеса на превръщане на храната във вода и енергия, от които нашите тела се нуждаят, за да оцелеят, и е доказано, че увеличава кислородния капацитет и осигурява по-голяма умствена острота и бдителност. 

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно сутрин, на празен стомах, с вода. Изчакайте 30 минути преди хранене.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Biovea NADH 10mg 30 caps

Свързани продукти

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Biovea NADH 10mg

  • От съществено значение за производството на енергия
  • Клинично тествана ефективност при синдром на хроничната умора
  • Пациентите със CFS, приемащи NADH, са четири пъти по-склонни да се подобрят
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2024-02-06

Супер

Определено съм по-енергичен откакто го пия.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение