• Намалена цена

Gaspari Aminomax 8000

Gaspari
921-2183
  • Пълен спектър аминокиселини
  • Ефективно възстановяване
  • Максимален мускулен растеж
  • Намалява катаболните процеси
  • Обогатен с Левцин и Таурин
76,00 лв.
54,00 лв. Спестявате 22,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

 Аминокиселините на Gaspari Nutrition AminoMax 8000 са научно разработена смес от 91% хидролизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, съдържаща протеини с изключително ниско молекулно тегло,  ди- и трипептиди и индивидуални аминокиселини подсилени с допълнителни Левцин и Таурин, които се смятат за извънмерно полезни за всички спортисти и бодибилдъри.
Тази уникална иновативна формула  предлага на запознатия потребител един много полезен и усвояем продукт, който набавя широк спектър от най-важните и ефективни градивни материали за растежа и поддържането на скелетната мускулна тъкан и маса. Хидролизираният протеин използван в AminoMax 8000 е богат на ди- и  трипептиди, които помагат за бързото усвояване и снабдяване на мускулите с необходимите вещества.
Освен бързо действащите ди- и три пептиди, от Gaspari Nutrition добавиха допълнително и Левцин и Таурин, за да оптимизират ползите, които един сериозен спортист може да извлече и сам да усети като използва тази диетична хранителна добавка. Левцинът  е крайно необходима аминокиселина, което означава, че организмът не може сам да я произведе; затова тя трябва да се набави външно от хранителен източник или чрез диетична хранителна добавка, като AminoMax 8000.
Левцинът спомага за възстановяването на мускулите и изпълва тялото с енегрия. Той е една от аминокиселините с разклонена верига (BCAA) и се смята за най-ефективната аминокиселина от този род срещу загуба на мускулна маса, защото се разлага и превръща в глюкоза по-бързо от останалите. Повишеното снабдяване с глюкоза не позволява на тялото да разгражда мускулната маса за енергия по време на усилени тренировки, затова не е учудващо, че тези аминокиселини са често използвани от професионални бодибилдъри.
Тауринът е най-изобилстващата свободна аминокиселина в човешкото тяло. Той е важен компонент от жлъчните киселини, които подпомагат разграждането на мазнините и мастноразтворимите витамини. Подпомага също така поддържането на устойчивостта на клетъчните мембрани; и регулира активността на мозъчните клетки. Тауринът се съдържа и в скелетните мускули, където играе жизненоважна роля на поддържане при усилени тренировки и подобряване на постиженията. Усилените тренировки изчерпват нивата на таурин в мускулатурата, което прави AminoMax 8000 идеалния продукт, за тези които искат да извлекат максимални ползи от тренировъчните си програми.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза ( 5 таблетки ) сутрин и още 1 доза след тренировка.
 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Gaspari Aminomax 8000

  • Пълен спектър аминокиселини
  • Ефективно възстановяване
  • Максимален мускулен растеж
  • Намалява катаболните процеси
  • Обогатен с Левцин и Таурин
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение