• Намалена цена

DYMATIZE Xpand 2x

Dymatize
932-2481
  • Изключително силен азотен бустър
  • За максимална издръжливост
  • Сила и напомпване
88,00 лв.
75,00 лв. Спестявате 13,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Продуктът е изграден на базата на формула, съдържаща пълни дози от научно-подкрепени съставки, в техните най-качествени форми за достигане на върховни резултати, които не се базират единствено на стимуланти, подобно на много други „пред-тренировъчни продукти”.  В Dymatize Xpand 2X се съдържат елементи, за чието тестване и изучаване са отделени стотици до хиляди часове. Компанията планира да издигне нивото на научни изследвания една стъпка по-високо, чрез анализ на патентованите съставки и отделния продукт Xpand 2X върху професионални атлети.
Крайният резултат ще зависи от хранителния режим, хидратацията, съня, генетичния фон, комбинацията с други добавки, приема на протеин и т.н. Едно е сигурно - XPAND 2X е формула, ориентирана към истински резултати, базирана на някои от най-широко изследваните съставки. В настоящия момент се извършват проучвания на университетско ниво за конкретизиране на показателите, по отношение на силата, скоростта, мощта, мускулната маса и т.н., които се очертават да се превърнат в основен стандарт за индустрият
Пред-тренировъчната формула позволява гъвкав прием, поради което количеството кофеин, приеман от организма, ще варира в зависимост от броя консумирани лъжици. Една лъжица съдържа 120mgкофеин, като препоръчителната доза варира между 1-3 лъжици, базирана на теглото, тренировъчния интензитет, толерантността към продукта и продължителността. Забележка: Ако проявявате чувствителност към този елемент, може да се насочите към добавката Caffeine-Free XPAND 2X (без съдържание на кофеин).
 

Начин на употреба : Приемайте 1 доза , смесена с 200мл вода , преди тренировка.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

DYMATIZE Xpand 2x

  • Изключително силен азотен бустър
  • За максимална издръжливост
  • Сила и напомпване
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение