20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

4D Nutrition Atti2ude

  • Прилив на енергия
  • Повече сила и издръжливост
  • Съдържа Креатин Нитрат
  • Подпомага мускулния растеж
  • Напомпване
  • Тонус
5903
100.00 лв.
повече информация

За да постигнете най-добрата си форма трябва да вложите 10% физически усилия и 100% ментална концентрация в това, което правите. Да, точно така, това отнема 110% усилия, за да станете най-добрата версия на себе си. Ако ума и тялото ви не са в синхрон просто включете 4D Atti2ude, преди тренировката си. 4DN Atti2ude ви снабдява с комбинация от хранителни вещества доказали се в постигането на максимална ефективност. Atti2ude включва в състава си най-чистия креатин (Creapure), цитрулин и бета-аланин, които са от съществено значение за провеждане на една по-тежка тренировка. За повишаване на напомпването е включена съставката триметилглицин Nitrate като всяка доза ви доставя 700 mg нитрати.
Формулата ElevATP допълнително увеличава наличността на ATP за гориво на мускулите и повече взривна сила. За максимално напомпване и фокус предтренировъчната формула включва - chocamine, агматин и проантоцианидин.
4DN Atti2ude е комплексната предтренировъчна формула на пазара. Преминете на следващото ниво в тренировките с Atti2ude на 4D Nutrition.

Начин на прием: Една доза приета на гладно около 30мин преди тренировка.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения