20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

ALL AMERICAN EFX GT4 Elite 1000mg

  •     Насърчава растежа на мускулна маса
  •     Ускорява възстановяването
  •     Стимулира метаболизма
  •     Предпазва от загуба на мускулна маса
  •     Повишава енергията
  •     Увеличава издръжливостта
  •     Силно детоксикиращо действие
  •     Подпомага нервната система
  •     Укрепва съединителната тъкан
  •     Оказва подкрепа върху сърдечната дейност
3994
36.00 лв. НАМАЛЕН -16% 43.00 лв.
Спести: 7.00 лв.
повече информация

 ALL AMERICAN EFX GT4 Elite е висококачествена хранителна добавка под формата на удобни за прием капсули, която стимулира изграждането на чиста мускулна маса, подпомага процесите на възстановяване и насърчава метаболизма.

ALL AMERICAN EFX GT4 Elite съдържа аминокиселината L-глутамин, който подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава протеиновия метаболизъм. Тази амионокиселина съдейства за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм и се съдържа в кръвта и мускулите. L-глутамин елиминира загубата на чиста мускулна маса, регулира киселинния баланс и подпомага стомашно-чревния тракт.

Формулата на ALL AMERICAN EFX GT4 Elite е обогатена с аминокиселина таурин, която подобрява усвояването на други активни съставки, стимулира метаболизма и съдейства за детоксикацията на организма. Таурин има благоприятно действие върху нервната система, насърчава мозъчната дейност, а недостигът на тази аминокиселина се свързва с множество нарушени функции на организма.

ALL AMERICAN EFX GT4 Elite съдържа бързоусвоимия въглехидрат малтодекстрин, който повишава издръжливостта по време на натоварващи тренировки и ускорява процесите на възстановяване. Малтодекстрин увеличава енергията, елиминира чувството на умора и регулира нивото на инсулин в организма.

Формулата на ALL AMERICAN EFX GT4 Elite е обогатена с минерална смес от калций, калий и магнезий, които регулират електролитния баланс в организма и подобряват цялостното благосъстояние. Комбинацията от калций и магнезий укрепва здравето на съединителната тъкан, регулира нивото на инсулин и съдейства за добрия метаболизъм. Калий подобрява водното равновесие в организма и има благоприятно действие върху сърдечната дейност.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте  по 3 капсули 1-2 пъти дневно, след тренировки и преди лягане.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения