20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

ALL AMERICAN EFX LBA Pro

  •     Стимулира растежа на мускулна маса
  •     Насърчава изгарянето на мазнините
  •     Увеличава силата и енергията
  •     Оптимизира метаболизма
  •     Подпомага здравето на черния дроб
  •     Подпомага мозъчната функция
  •     Укрепва сърдечно-съдовата система
  •     Силно детоксикиращо действие
  •     Подпомага нервната система
3982
57.00 лв. НАМАЛЕН -16% 68.00 лв.
Спести: 11.00 лв.
повече информация

 LBA Pro е течна аминокиселинна формула, която насърчава изграждането на чиста мускулна маса, стимулира изгарянето на излишните телесни мазнини и повишава енергията по време на физическо натоварване.

LBA Pro съдържа патентованата аминокиселинна формула Dextro-Cyclodized™, която се усвоява лесно от организма, осигурява на мускулите необходимите им аминокиселини и е устойчива към разграждащото действие на стомашната киселина. Аминокиселините в Dextro-Cyclodized™ са извлечени от телешки протеин изолат, който стимулира изграждането на чиста мускулна маса и е без съдържание на мазнини и холестерол.

LBA Pro съдържа верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин, които подобряват синтеза на протеини, стимулират метаболизма и повишават енергията по време на натоварващи тренировки. Верижно-разклонените аминокиселини насърчават изгарянето на излишните мазнини, оказват подкрепа върху чернодробната дейност и елиминират симптомите на умора. Също така, тези аминокиселини подпомагат мозъчната дейност и подобряват концентрацията и настроението.

Формулата на LBA Pro е обогатена с глутаминова киселина, която съдейства за добрия синтез на протеини, укрепва здравето на сърцето и кръвоносните съдове и подпомага мозъчната функция. Глутаминова киселина подобрява метаболизма, контролира нивото на кръвната захар и има важна роля за детоксикацията на организма.

LBA Pro съдържа аспарагинова киселина, която увеличава енергията в клетките, неутрализира умората по време на високоинтензивни тренировки и има благоприятно действие върху нервната система. Аспарагинова киселина стимулира метаболизма, предпазва от вредното действие на амоняка и укрепва здравето на черния дроб.
 
Препоръчителен дневен прием: Приемайте  по 1 супена лъжица 1-3 пъти дневно, между храненията.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения