20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

ALL AMERICAN EFX LG5 Pro

  •     Оптимизира метаболизма
  •     Увеличава енергията
  •     Насърчава синтеза на хормон на растежа
  •     Подпомага стомашно-чревния тракт
  •     Подпомага сърдечната функция
  •     Подобрява нервната система
  •     Укрепва здравето на черния дроб
3980
55.00 лв. НАМАЛЕН -19% 68.00 лв.
Спести: 13.00 лв.
повече информация

 LG5 Pro е висококачествена течна формула с високо съдържание на аминокиселини, която насърчава производството на хормон на растежа, стимулира метаболизма и повишава енергията по време на интензивни тренировки.

LG5 Pro съдържа патентованата аминокиселинна формула Dextro-Cyclodized™, която подобрява усвояването на аминокиселините в тъканите, повишава устойчивостта на биоактивните съставки към стомашната киселина и съдейства за доброто усвояване на глутамин от организма. Глутамин има важна роля в изпълнението на множество жизненоважни функции в човешкия организъм, съдържа се в най-голямо количество в мускулите и кръвта и стимулира производството на хормон на растежа. Тази аминокиселина подобрява метаболизма на протеини, оказва подкрепа върху стомашно-чревния тракт и регулира киселинния баланс.

Формулата на LG5 Pro е обогатена с матрица с таурин, аспарагинова киселина и глутамин хидрохлорид. Таурин има ключова роля при усвояването на други активни съставки, подобрява детоксикацията на организма и насърчава метаболизма. Таурин има благоприятно действие върху сърдечната дейност и нервната система и подпомага мозъчната дейност. Аспарагинова киселина увеличава клетъчната енергия, предпазва от попадане на токсини в кръвообръщението и елиминира умората по време на високоинтензивни тренировки. Също така, тази киселина укрепва здравето на черния дроб и подпомага нервната система.
 
Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 супена лъжица 2 пъти дневно, след тренировки и преди лягане.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения