20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

ALLMAX Arginine HCL

3861
27.00 лв.
повече информация

  Allmax Arginine HCL

  •     Прекурсор за синтез на азотен оксид (NO);
  •     Стимулира хормона на растежа (GH);
  •     Подобрява функцията на имунната система;
  •     Увеличава мускулната маса.

Arginine HCL се счита за полу-заменима аминокиселина. Това означава, че тялото произвежда Аргинин в нормални количества, но понякога се нуждае от повече, отколкото е в наличност. Хранителни източници, като фъстъци и бадеми представляват естествени снабдители с Аргинин, но хората, насочени към увеличаване на спортните постижения или натрупване на чиста мускулна маса, е трудно да набавят чрез храната количествата, необходими на организма за постигане на оптимални резултати.

Последните проучвания на университетско ниво потвърждават способността на Allmax Arginine HCL да действа като естествен прекурсор на креатин синтезата в тялото.

В допълнение, също така показва увеличаване на нивата на растежния хормон и способността на организма да поема и използва кислород, предимно посредством повишаване на азотния оксид (увеличена вазодилатация).

Allmax Arginine HCL представлява японска категория ултра чиста форма на Аргинин. Той е произведен в съоръжение от фармацевтичен клас и под държавен контрол. Този мощен амино монопептид е извлечен от чисти растителни източници, посредством специален 11-фазов процес. Това означава липса на потенциално замърсяване с вещества от животински произход и неналичие на животински вторични продукти в Allmax Arginine HCL.


РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения