20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

ALLMAX Hexapro

3850
110.00 лв.
повече информация

Съдържаните в продукта Allmax HexaPro шест високо усвоими протеини се характеризират с бързо, средно и удължено освобождаване,гарантирайки високи нива на аминокиселините с едновременно краткосрочна и дългосрочна форма на снабдяване. Всеки протеин е внимателно подбран, за постигане на максимална асимилация и абсорбция. HexaPro е обогатен с допълнително 5 вида аминокиселини за подпомагане на възстановяването, включително всички 3 ВСАА, играещи съществена роля в протеин синтезата и осигуряващи бърз източник на енергия за мускулната система.

1 - суроватъчен протеин концентрат (WPC)
Считан за един от най-добрите, характерен с най-голяма био-достъпност, протеини, WPC се усвоява бързо, осигурявайки прилив на аминокиселини за организма, като ускорява възстановяването и стимулира протеин синтезата.

2 - млечен протеин концентрат (MPC)
Уникална комбинация от 80% казеин и 20% суроватъчен протеин, MPC се отличава с по-бавно абсорбиране в организма, благодарение на уникалните свойства на казеина.

3 - суроватъчен протеин изолат (WPI)
Считан от повечето експерти за основния елемент в областта на подхранването с протеини, поради изключително бързото ниво на снабдяване и усвояване.

4 - Мицеларен казеин (MC)
Характеризира се с най-бавен темп, осигурявайки доставка на аминокиселини за период до 7 часа. Това гарантира забавяне за много по-дълъг период на мускулното разграждане, дължащо се на липсата на амино групи.

5 - Яйчен албумин
Изграден от чист яйчен белтък, албуминът се отличава със средно ниво на скорост на усвояване и асимилиране от организма.

6 - хидролизирана суроватка
Хидролизираната суроватка има изключително висока бързина на абсорбиране. Тя е преминала през процес на разграждане до моно-, ди-и три-пептиди, като придава на продукта HexaPro характеристики, свързани с предоставяне на пептидна подкрепа и ултра-светкавично усвояване.

Allmax HexaPro има истински богат, плътен вкус на качествен млечен шейк, който ще ви накара да възприемете от друг ъгъл приема на Протеини. Апетитен и удовлетворяващ на вкус, HexaPro създава усещане, което ще ви накара да се влюбите отново в Протеина. Благодарение на неговото качество ще сте готови да превърнете HexaPro в част от своето ежедневие. Употребата на подходящия Протеин под формата на подобен системен прием би помогнала за осъществяването на всяка цел.

Постигане на целите:

Всеки спортист, фитнес състезател или културист ще потвърди, че редовното подхранване играе ключово значение. Allmax HexaPro превръща допълнителното захранване в една вкусна и изключително удобна рутина. Със своята висококачествена комбинация от 6 протеина, съчетани в идеалното съотношение за доставка на бързи, средни и бавно усвояващи се компоненти, HexaPro предоставя един истински удовлетворяващ продукт, който заслужава названието „Протеинов шейк”.


Клиентите също са закупили
-11%
Myprotein L-Carnitine на супер цени

Myprotein L-Carnitine

39.49 лв.
34.99 лв.
поръчай
ТОП -23%
Myprotein Impact Whey Protein Chocolate на супер цени

Myprotein Impact Whey Protein Chocolate

47.99 лв.
36.99 лв.
поръчай
ТОП -12%
Myprotein L-Carnitine на супер цени

Myprotein L-Carnitine

21.49 лв.
18.99 лв.
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения