20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

ALLMAX Isofemme

  •     Без съдържание на естрогенни Протеини;
  •     25 грама суроватъчен протеин, оформящ тялото;
  •     Без добавена захар;
  •     Не съдържа аспартам и глутен;
  •     98,5% чист от лактоза;
  •     Само120 калории в една порция.
3847
45.00 лв.
повече информация

Представете си гладък, кремообразен, вкусен и плътен млечен шейк. Вероятно веднага се появява страхът от количеството калории и мазнини,които го съпътстват?


Е, ако се наслаждавате на греховно вкусния протеинов шейк Isofemme, може да се отдадете без страх на сладките си желания и в същото време да консумирате високопротеинов продукт, позволяващ контрол върху калорийния прием, тъй като всяка порция съдържа само 120 калории.

Тази новаторска добавка,създадена специално за жени,включва патентован протеинов комплекс, който предоставя много високи нива (17.5%) на специфична фракция от протеини, наречени гликомакро пептиди. Те естествено подпомагат ограничаването на апетита и представляват идеална възможност за жените, спазващи режим за отслабване. Съставките в Allmax Isofemme могат да стимулират стягането, тонуса и оформянето на извивките на тялото,чрез увеличаване усвояването и доставката на протеин.

Allmax Isofemme включва естествени съставки като кора от канела, известна със способността да регулира нивата на инсулин. Най-новите изследвания, по отношение на това растение показват, че то може да спомогне за нормализиране нивата на кръвната захар. Допълнително са включени семена на билката Сминдух, поради нейната способност да подобрява храносмилането и регулира нивото на глюкозата в кръвта.

Isofemme предоставя невероятните 25 g суроватъчен протеин изолат и е богат едновременно на верижно-разклонени и незаменими аминокиселини, които са от съществено значение за поддържане на добро здравословно състояние и осигуряване на основни хранителни вещества за активните жени. Протеинът също така оказва важен ефект при стимулиране на отлично състояние на косата, кожата и ноктите. Isofemme осигурява компонентите, необходими да се чувствате и изглеждате в най-добра форма. Той е богат и вкусен протеинов шейк и представлява един отличен начин за увеличаване на протеиновия прием и честотата на хранене.

Isofemme се произвежда във фармацевтично лицензирано, вакуумно съоръжение, сертифицирано според GMP, гарантирайки, че продуктът е изготвен при най-чистите възможни условия. Фармацевтично лицензираното производствено съоръжение осигурява качеството и целостта на добавката.Всяка отделна съставка и произведена партида преминават независими лабораторни тестове за чистота и ефикасност, осигурявайки постоянство в предлаганото качество.


Клиентите също са закупили
ТОП -33%
Myprotein Impact Whey Protein Chocolate на супер цени

Myprotein Impact Whey Protein Chocolate

103.00 лв.
68.99 лв.
поръчай
ТОП -30%
Myprotein Impact Whey Protein Cookies and Cream на супер цени
поръчай
ТОП -11%
Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured на супер цени
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения