20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Amix Amino Leu-Core Liquid

  • Ускорява възстановяването
  • Анти-катаболен ефект
  • Естествено богат на BCAA, аргинин и глутамин
  • Нулево съдържание на захар и мазнини
  • Подходящ за диабетици
  • БЕЗ аспартам!
504
41.00 лв.
повече информация

Amix Leu-Core Liquid е високо ефективна течен амино комплекс, създаден да предостави пълния спектър от перфектни усвояеми аминокиселини с подсилено съдържание на най-важните разклонено-верижна аминокиселина L-левцин. Тази формула се състои от уникалната Hydro Fusion Matrix с допълнение от левцин пептиди (Pep-Form®) и комплекс от важни аминокиселини в свободна форма, както и Витамин В6. Amix Leu-Core Liquid е подсладен със сукралоза Splenda ® и затова не съдържа никакъв аспартам!
 
Препоръчителна употреба: Основната дневна доза е 40 мл. За да предпазите мускулите от разпадане, приемайте 20 мл (2 супени лъжици) приблизително 30 мин. преди физическо натоварване. За да ускорите възстановяването, приемайте 20 мл непосредствено след физическо натоварване. И в двата случая използвайте 20 мл преди и 20 мл след това, за да стимулирате аминокиселинните запаси и азотния баланс. Съхранявайте в хладилник след отваряне.
 
Левцин пептиди Pep-Form ® сасъздадени чрез патентован процес, който свързва свободни форми на левцин с левцин пептиди, изолирани от свежа сладка суроватка, използвайки модерни технологии за разпадане и разделяне. Тази уникална технология за разделяне и обработване дава резултат от 40% съдържание на левцин.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения