20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Предтренировъчни азотни бустери (част 1)

24 януари 2014 | 1266

азотни бустери - енергията, от която имате нужда

Тренираш на високи обороти и влагаш цялото гориво от енергия, сила и време в своето тяло? Не познаваш лимит в постепенното покачване на използваните тежести в залата? Обгрижваш организма си с най-качествените шейкове за максимум добър резултат? Предоставяш на тялото си необходимото време за пълноценно възстановяване, но все още долавяш някаква липса? Е, за да продължи напредъка ти на по-високо ниво се протегни и към т.нар. предтренировъчни азотни бустери.
Едно от най-яките им преимущества е видимото напомпване на мускулите по време на и след тренировка. Този мускулен оптимум се покачва след прием на азотен бустер и запазва своята трайност дълго след приключване на тренировката. Този ключов за всички активно спортуващи ефект се дължи на действието на аминокиселините аргинин и креатин. Именно тe съдействат за активизиране на кръвния поток към мускулните клетки.
Азотните бустери са и едно от най-мощните средства в набавянето на енергиен прилив и подобрена издръжливост. Аргининът и креатиновите матрици завишават нивата на енергията до неподозирани честоти, а благодарение на допълнителния кислород под формата на азотен бустер, твоето тяло ще остава слабо засегнато от физическото изтощение. Повече никога изчерпването на кислорода в тялото и нахлуването на млечна киселина в мускулите няма да бъдат причина за преждевременна умора и невъзможност за довършване на серията.
Завишеният кръвен поток в посока на мускулните клетки е ключов ефект от приема на азотни бустери. По този начин мускулът е максимално захранен по време на тренировка, а след нейното приключване се наслаждаваш на по-бързо и пълноценно възстановяване.
Ако трябва да бъде съставена листа с шампионите в категория „Най-добър предтренировъчен азотен бустер”, то на челни позиции в нея биха се откроили следните доказали ефективността си хранителни суплементи:
Cellucor C4 Extreme (360gr./60 Servs.) е предтренировъчен комплекс в прахообразна форма. Обогатен с креатин нитрат, той превръща всяка тренировка в достоен ринг за твоята енергия. Тайната за супер успешните резултати от приема на Cellucor C4 Extreme се крие в съчетаването на нова NO3 технология и незаменими съставки от върхов клас, сред които най-ярко се отличава креатин нитратът. Неслучайно Cellucor C4 Extreme пази своето първо място на почетната стълбичка в категория „Най-добър предтренировъчен суплемент”.
 

 

NO3 е добре познатото в спортните среди химично обозначение на съдържащия се в продукта нитрат. Невероятна е способността му да напомпва, да стимулира мисловната дейност и да оптимизира целия тренировъчен режим. Безспорно доказателство за качествата на креатин нитрата е доказаният от университета UCLA факт, че той е с 1000% по-водоразтворим от креатин монохидрата, както и от всяко друго производно на креатина. Това е един от най-безотказните механизми за гарантиране на по-добра абсорбация и редуциране на евентуалните странични ефекти от прием на креатинови добавки.
Чистата доза енергия гарантирано осигурява пълноценно представяне в спортната зала. Независимо дали се стремиш към увеличаване на повторенията или към шеметно финализиране на последната серия за деня, Cellucor C4 Extreme е твоята очаквано добра комбинация от ексклузивни съставки в един хранителен суплемент. Трайната мощ, издръжливостта и оптималната мускулна концентрация са „мисията възможна” за теб – тук и сега!
Уникален вариант за снабдяване на тялото с размазваща сила, трайна издръжливост и нестихваща енергия е Assault на Muscle Pharm! За всеки активно занимаващ се със спорт този предтренировъчен бустер осигурява ненадминат енергиен прилив и сигурно бягство от застоя и неефективните тренировки. Дори след първата приета доза тялото преживява разтърсващ прилив на сила и енергия. Assault превръща всяка минута от разгряването до финалната серия в мощно избухване на акумулираната мускулна сила и енергиен заряд!


 

 

Една наистина вдъхновяваща предтренировъчна програма с новаторска насоченост е MRI Black Powder ULTRA. Интензитетът, мощният прилив на сила и издръжливост, по-ефективното възстановяване и фокусиране в натоварванията са по-реални и достижими отвсякога! Физическите и умствените изисквания, пред които спортуващите са ежедневно изправени, са максимално удовлетворени под формата на този уникален предтренировъчен бустер. Всеки компонент, изграждащ тази формула, е резултат от най-иновативните и съвременни научни достижения в областта на предтренировъчното стимулиране. Протеиновият синтез е активно стимулиран, като времето за фокус и реакция е осезаемо подобрено. Твоят тренировъчен капацитет надминава и най-смелия ти спортен таргет, а ти превръщаш залата в сцена на своята спортна злоба и хъс за оптимално мускулно натоварване.

 ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения