20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Battery Nutrition BCAA 10:1:1 Hardcore

  • Високо съдържание на Левцин
  • Стимулира протеиновия синтез
  • Подпомага мускулния растеж и възстановяването
  • Намалява умората в мускулите
  • Без изкуствени оцветители
6529
0 отзива
49.99 лв.
-25% Kод: МУСКУЛИ
повече информация

Battery Nutrition BCAA 10:1:1 съдържа левцин, изолевцин и валин в специално съотношение 10:1:1, което ще увеличи сигнализацията на mTOR, за да превключи в режим на синтез на протеини.
Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) повишават енергията и подпомагат загубата на мазнини, но основната им полза е, че стимулират растежа на мускулите и ги предпазват от разпад в периоди на строга диета. 
Изследванията показват, че спортистите, които добавят допълнително левцин към протеина и въглехидратите след тренировка, имат по-висок белтъчен синтез, отколкото тези, които приемат само протеин и въглехидрати. Тъй като левцинът е толкова критичен за растежа на мускулите, трябва да се уверите, че вашите BCAA съдържат повече левцин отколкото изолевцин и валин.
Battery BCAA ви дава съотношение 10:1:1, което показва десет пъти по-голямо съдържание на левцин в продукта в сравнение с изолевцин и валин. Това е така, защото активаторът на протеинов синтез и антикатаболните свойства е левцинът, докато изолевцинът и валинът имат повече енергийна функция.
Battery BCAA 10:1:1 HARDCORE е прецизно дозиран, за да ви даде максимални резултати. 
В продукта няма добавяни изкуствени оцветители.

Начин на прием: Разтворете 1/2 мерителна лъжичка (7.5гр) в 300мл вода. Приемайте от 1 до 3 дози на ден - преди, по време или след тренировка, или преди хранене.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения