20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Beast 2Shredded Capsules

  • Подпомага изгарянето на мазнини
  •  Потиска апетита
  • Предотвратяват задържането на течности
  • Осигурява енергия
  • Повишава умствения фокус
  • Предпазва щитовидната жлеза
4019
66.00 лв.
повече информация

2 Shredded е мощен термогенен фетбърнър, създаден не просто да се бори с мазнините, а да ги унищожава! Формулата залага на термогенни съставки, диуретици и невростимулатори, които гарантират оптимална загуба на мазнини и запазване на умствения фокус и концентрация.

2 Shredded ще загрее тялото ти до такава степен, че буквално ще виждаш как мазнините се топят пред очите ти. Част от активните съставки във формулата са ествествени диуретици, които спомагат за премахването на излишните течности от тялото само за 72 часа. В същото време, този уникален фетбърнър потиска чувството за глад и ускорява метаболизма.

Активните съставки в 2 Shredded се грижат за оптималната функция на щитовидната жлеза. Както е известно, щитовидната жлеза е „главен регулатор“ на метаболизма и играе ключова роля за нашето здраве. Освен йод за стимулиране функцията на щитовидната жлеза, формулата залага на елементите хром и ванадий, които доказано поддържат ниски нива на кръвната захар.

Кофеинът и екстрактът от зелен чай в добавката допринасят за повишаване на енергийните нива и мотивацията през целия ден. Екстрактите от глухарче и хвощ действат като ествествени диуретици и предотвратяват задържането на вода и подуването на корема. В 2 Shredded се съдържат също екстракти от зелен чай и коприва.

Препоръчителен дневен прием: Разтворете 1 супена лъжица в 200-250 мл вода и премайте 2 пъти на ден по време на хранене. Препоръчително е да пиете най-малко по 2 литра вода всеки ден, докато приемате този продукт.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения