20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Beast Amphetalean

  • Ускорява изгарянето на мазнини
  • Потиска апетита
  • Осигурява енергия
  • Подобрява мозъчните процеси
  • Запазва умствения фокус
  • Повишава вниманието
4023
66.00 лв.
повече информация


Amphetalean е новата, подобрена формула на BEAST NUTRITION за изгаряне на мазнини, която съчетава най-добрите термогенни съставки с вещества, които не само запазват, но и увеличават енергията, концентрацията и настроението по време на тренировка.Характерно за термогениците е, че увеличават термогенезата с цел максимално ефективно и бързо изгаряне на мазнини. Освен, че е мощен фет бърнър, Amphetalean е продукт за добро настроение. Добавката съдържа изключително активни невротрансмитери – Фенилетиламин, Диметиламиноетанол (ДМАЕ) и кофеин, които имат доказано положителен ефект върху мозъчната функция. Те подобряват умствената дейност и концентрация, повишават нивата на енергия, пулса, телесната температура и осигуряват по-голяма издръжливост. Витамините от група В - тиамин и ниацин, комбинирани с кофеин, дават мощен заряд и сила на тялото по време на цялата тренировка и дълго след нея. Формулата е обогатена с екстракти от Гинко билоба и индийски лотос.

Основните съставки в Amphetalean са малиновите кетони и еводиамин – биоактивен алкалоид, извлечен от плодовете на Evodia rutaecarpa . Малиновите кетони са едно от най-популярните съединения с доказани качества в борбата срещу мазнините. Еводиамин има едновременно термогенен и стимулиращ ефект върху организма - стимулира рецепторите на централната нервна система и повишава метаболизма, като същевременно потиска апетита.

За разлика от много предлагани на пазара фет бърнъри формулата на Amphetalean е проектирана за три различни цели – изгаряне на мазнини, пред-тренировъчен бустер и стимулатор за добро настроение. Добавката съдържа система за pH-контрол на освобождаване на хранителни вещества – за по-добро усвояване.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по една супена лъжичка от сместа 2 пъти на ден през първите 3 дни. След това дозата може да се увеличи двойно. Препоръчително е да пиете най-малко по 2 литра вода всеки ден, докато приемате този продукт.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения