20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Biotech USA Crea-Pump

  • Повишава силата
  • Съдържа 7 вида креатин
  • Стимулира синтеза на АТФ
  • Подпомага възстановителните процеси
813
43.00 лв.
повече информация

Biotech USA Crea-Pump

Задълбочени изследвания сочат, че оралният прием на креатин под формата на добавка, ефективно подобрява максималното производство на сила от мускулите при спортистите. Научно-разработеният продукт CreaPUMP ™ съдържа технологията CreaRAGE ™. Тя възпламенява огромен креатинов залп във Вашите мускули и рефлектира в масивно увеличаване на силата по време на тренировка. Произведен на основата намулти-интервален принцип, последователно освобождава 7 вида креатин (включително неговите буферирани и микронизирани форми) в кръвотока, с цел поддържане на увеличеното ниво на мускулна мощ за по-дълъг период от време.
Транспорт на креатин с помощта на CarboX ™!
Изключителната ефективност на CreaRAGE ™ е допълнително увеличена с CarboX ™ -съчетание от шест различни вида въглехидрати, което действа като мулти-интервален агент затранспорт на креатин директно в митохондрията на мускулните клетки - мястото за синтез на АТФ.
Подкрепа с аминокиселини по време на Вашата тренировка посредством aRECOVER™
Biotech USA Crea-Pump също така съдържа aRECOVER ™, специфично създадена смес от аминокиселини, обогатена с BCAA, L-глутамин и L-аргинин, за поддържането на след-тренировъчното мускулно възстановяване.
С употребата на Biotech USA CreaPUMP ™ Вие сте на правилния път за постигане на екстремно увеличение на мускулната маса.


РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения