20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Bodyraise Creatine 1100mg

  • Ултра чиста форма на Креатин Монохидрат
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
  • Повишава спортните постижения
  • Удобна таблетна форма
5510
22.00 лв.
повече информация

Bodyraise Creatine 1100mg е специална формула, разработена от Bodyraise, съдържаща в себе си патентованата суровина Creapure, която е с изключително висок коефициент на усвояване от организма. Bodyraise Creatine 1100mg ще даде на тялото ви повече издръжливост, сила и ще повиши мускулната маса за минимално време.

Независимо какви тренировки предпочитате – интензивни или бодибилдинг, тялото ви има нужда от енергия и сила. Bodyraise Creatine 1100mg е най-добрата хранителна добавка, чрез която ще дадете на тялото си всички , от което има нужда.

 Bodyraise Creatine 1100mg не е като другите креатини! Bodyraise Creatine 1100mg съдържа най-чистата форма на креатин, създавана някога! Bodyraise Creatine 1100mg се усвоява по-бързо, по-ефективно и се усеща по-силно от всеки един друг креатин на пазара. С редовната употреба на Bodyraise Creatine 1100mg ще подобрите постиженията си в залата с над 30%, а в същото време ще покачите значително количество мускулна маса.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка. В нетренировъчни дни , приемайте 1 доза сутрин и 1 доза преди лягане.

 


Клиентите също са закупили
ТОП -15%
Battery Nutrition Whey Protein на супер цени

Battery Nutrition Whey Protein

109.99 лв.
93.49 лв.
поръчай
ТОП
XCORE L-Carnitine 3000mg на супер цени
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения