20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

CYTOSPORT Cytomax Performance Drink stick

  • Осигурява прилив на енергия
  • Формула обогатена с електролити
  • Намалява умората в мускулите
  • Подобрява спортните постижения
  • Не съдържа изкуствени оцветители
918
2.55 лв. НАМАЛЕН -15% 3.00 лв.
Спести: 0.45 лв.
Скоро в наличност
повече информация

Високите резултати от тренировкие са възможни благодарение на включения уникален, енергиен компонент: Alpha-L-Polylactate (L-лактат без киселина,нареждащ се между аминокиселините и въглехидратите).  Той снабдява с енергия и се използва по-бързо и ефикасно под формата на гориво в сравнение с другите въглехидрати. В допълнение, Cytomax Performance Drink притежава свойството да навлиза ускорено в кръвоносния поток и тъканите, превъзхождайки единичния въглехидратен източник, като допълнително се характеризира с по-голяма ефикасност на оползотворяване. Лактатът, съдържан в патентования компонент, се използва по-качествено от организма - докато едновременно с това намалява киселинността на тъканите.

Алфа - L- Полилактат - комбиниран със съчетание от въглехидрати, доставя продължителен прилив на енергия. По време на университетски проучвания върху атлети, при прием на продукта се наблюдава повишаване на резултатите след 3 часови интензивни упражнения в сравнение с други водещи спортни напитки.

В допълнение, Cytomax съдържа електролити - включително натрий, калий, магнезий и калций за оптимална хидратация , също така не съдържа оцветители и консерванти.
 


РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения