20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

MP Arnold Series Iron Pump

  • Максимална вазодилация
  • Осигурява експлозивна енергия и интензивност
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Не съдържа креатин
716
69.00 лв.
Скоро в наличност
повече информация

 Iron Pump е пред-тренировъчна формула, която не съдържа креатин, но осигурява енергия по време на тренировка, като в същото време стимулира изграждането на мускулна маса и обем.Мощното действие на съставките с висока концентрация подпомага синтеза на азотен оксид, което води до подобряване на кръвообръщението и по-висока концентрация на кислород в мускулните клетки. Всичко това води до оптимална доставка на хранителни вещества в мускулите. Стимулантите в добавката повишават концентрацията и фокуса и подобряват мозъчната дейност. L-аргинин нитрат  е предпочитан не само заради отличното усвояване в организма, но и заради това, че аминокиселината участва активно в изграждането на мускулната тъкан.
L-глицин е заменима  аминокиселина, участваща в състава на протеините. Тя е с най-малка структура от всички аминокиселини и лесно се адаптира към по-големи верижни структури на протеини. Глицин е прекурсор на креатин, а също така поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява за образуване на енергия. L-орнитин е  необходим елемент за изграждането на имунната система. Той подпомага функциите на черният дроб, като пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. Орнитин стимулира синтеза на растежен хормон и ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Ефектът му се увеличава в комбинация с аргинин.
Глог и корен от Червено цвекло  подобряват кръвообръщението и действат съдоразщиряващо, понижават високо кръвно налягане, премахват токсините и тежките метали от организма. Iron Pump е обогатен с Vitamin B6 и B12 за оптимлано усвояване на активните съставки.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза преди тренировка.


 
 


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения