20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

MRI Black Powder ULTRA

  • Прилив на енергия
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Подобрява фокуса
  • Стимулира протеиновия синтез
  • Забавя умората от тренировката
1462
1 отзив
94.00 лв.
Скоро в наличност
повече информация

Вдъхновен от науката - най- якия азотен бустер

• Увеличава енергията и силата по време на тренировка
• Помага за забавяне на умората от тренировката
• Подобрява фокуса и времето за реакция
• Стимулира синтеза на мускулния протеин

7X Увеличение на издръжливостта MRI BLACK POWDER ULTRA е новаторска преди тренировъчна формула, вдъхновена от най-последните изследвания за тренировъчно хранене. Създаден, така че да дава безпрецедентни тренировъчни умения, MRI Black Powder Ultra агресивно се цели към и ангажира седем ключови фактора, които задвижват тренировъчния капацитет и спортния потенциал. Изцяло новият Black Powder Ultra ви дава модерни съставки и съединения, които.

Яростен прилив на тренировъчна интензивност Независимо от индивидуалните усилия, сериозните, целенасочени спортисти и фитнес ентусиасти имат едно общо нещо - мания за постигане на резултати. В стремежа си да превърнат стремежите си във физически реалности, те тренират с бушува ярост на тренировъчна интензивност. Това може да доведе до още нещо общо между тях - страховитото фитнес „плато“. Когато умът и тялото вече не може да вървят в крак с напредналите тренировъчни режими и целият прогрес от тренировките може да спре със злове щоскърцане.

MRI Black Powder Ultra беше специално създаден, за да отговори на умствените и физически изисквания на интензивно трениращите спортисти. Потенциалът на Black Powder Ultra да стимулира тренировки от "следващото ниво" е единствено и само поразителен. Всяка съставка, съединение и технология в тази формула са избрани въз основа на последните научни изследвания в нововъзникващото тренировъчно хранене. Това, което получавате, е преди тренировъчна формула, достатъчно мощна, за да зареди ненаситния ви порив.

 


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


Ревюта:

от Gogo Karnalov ₁₉₁₄ на 12 юли, 2014
ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения