20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Myprotein Creatine Ethyl Ester HCL

  • По-лесен за усвояване
  • Стимулира производството на АТФ
  • Повишава силата и издръжливостта
  • За максимален мускулен растеж
3752
19.00 лв. НАМАЛЕН -34% 29.00 лв.
Спести: 10.00 лв.
Скоро в наличност
повече информация

Какво представлява Креатин Етил Естер?
Креатин Етил Естер е по-ефективният вариант на популярната хранителна добавка Креатин Монохидрат. Казано с най-прости думи към Креатин Монохидрат е добавена естерна група. По този начин за организма е много по-лесно да го усвои. Твърди се, че Creatine Ethyl Ester има по-силно действие и дава по-бързи резултати.
Предимства на Креатин Етил Естер:
CEE осигурява бърз прилив на енергия. Увеличава осезаемо силата и издръжливостта по време на тренировка. Това от своя страна води до по- лесно и ефективно покачване на чистата мускулна маса.
Лесен за използване, Креатин Етил Естер ще повиши спортните ви резултати, без странични ефекти. Препоръчва се на всеки, който има нужда от допълнителен тласък в залата.
Той представлява модерна хранителна добавка, която приема основата на creatine monohydrate и подсилва неговия състав с естерни соли. Точно тези естерни соли го правят по-лесен за абсорбиране от клетките. Някои от предимствата на Креатин Етил Естер са свързани с това, че се приемат по- малки дози в сравнение с традиционните форми на креатин. Така вие получавате същия резултат, но без страничните ефекти, като подуване на корема или зареждащата доза.
За кого е подходящ  Creatine Ethyl Ester?
Креатин Етил Естер е чудесно решение за хората, които желаят да повишат силата, издръжливостта и най-вече чистата мускулна маса или за тези, които усещат подуване на корема от останалите форми на креатин.
Кога трябва да се приема Креатин Етил Естер?
Препоръчително е да се приема 1 час преди тренировка. В нетренировъчни дни го приемайте по същото време, когато го взимате и в тренировъчни дни. След прием между 4-6 седмици направете почивка за 1-2 седмици, след което можете да започнете приема отново.

Начин на употреба: Разтворете 3г. Креатин Етил Естер във вода. Приемайте 1 час преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте по същото време, когато го приемате в тренировъчни. Приемайте 4-6 седмици след, което направете почивка 1-2 седмици. След паузата можете да продължите приема.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения