20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Myprotein Impact Whey Protein Chocolate

  • Съдържа над 80% протеин в доза
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Идеален за повишаване на чистата мускулна маса
  • Лесно разтворим с чудесен вкус
  • 1кг = 40 дози
  • 2.5кг =100 дози
5675
2 отзива
45.49 лв. ТОП
повече информация

Какво представлява Impact Whey Protein?
Нашият най-продаван протеин Impact Whey Protein, е произведен от най-висококачествен суроватъчен концентрат. Той съдържа 82% протеин. Ако търсиш добър суроватъчен протеин на прах с УНИКАЛЕН вкус на СУПЕР цена, Impact Whey Protein е правилният избор.
Предимства:
Impact Whey Protein се предлага в 19 различни вкуса, включително Бисквитки с крем и Летни плодове. Известен с най-висока биологична наличност, суроватъчния концентрат е източник на заменими и незаменими аминокиселини.
Производственият процес съчетава уникална комбинация от мембранна филтрация и изсушаване при ниска температура и налягане. Това гарантира внимателно отделяне и и максимално запазване на концентрацията на протеина. Този метод позволява той да запази естествената си функция и високо съдържание на суроватъчен концентрат.
Impact Whey Protein осигурява 82гр. протеин на всеки 100гр. (сухо вещество). Той е с ниско съдържание на мазнини и лактоза, но богат на калций и незаменими аминокиселини. Impact Whey Protein е един от протеините с най-високо съотношение на BCAA.
Протеиновите фракции са : 44% бета лактоглобулин, 17% алфа лакталбумин, 1.5 % говежди серумен албумин, имуноглобулин G 8, 0.5% Лактоферин, 26% гликомакропептиди.
За кого е подходящ Impact Whey Protein?
Impact Whey Protein е чудесен избор за професионални спортисти или любители на здравословния начин на живот, за тези, които имат нужда от възстановяване, покачване на мускулната маса или регулиране на теглото.
Кога е най- подходящо да приемам Impact Whey Protein?
Препоръчително е да приемате Impact Whey Protein до 30 мин. след тренировка или по всяко друго време, когато имате нужда.

Начин на употреба: Разтворете 25гр от Impact Whey Protein в 150-250мл. вода или мляко.
 

Посочените стойности в съдържанието са за вкус Шоколад, когато избирате други вкусове стойностите на съдържанието могат да варират до 15%.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


Ревюта:

от Евгени Любенов на 09 ноември, 2016
Светла, ти даваш цена за Неовкусен. Тук, както може би си видяла става въпрос за вкус ШОКОЛАД, който в Myprotein е на регулярна цена 42,09 лв. :) Аз, като имам по-добра цена от тук им пускам pricematch и ми дават 2 лева по-ниска цена, което за мен си е оферта :D Но като цяло Майпротеин е ниско качество, вече
от Светла Петрова на 26 октомври, 2016
В сайта на Myprotein редовната цена на този продукт е 34.49 лв. Ако е в промоция, излиза около 20 и няколко лева. Защо да го купувам от тук, като може да си го купя от Myprotein на много по-ниска цена? (Даже и с доставката пак по-ефтино излиза)
ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения