20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Myprotein T Matrix

  • Уникална комбинация от натурални продукти
  • 500мг Д- Аспартанова киселина в доза
  • Повишава нивата на тестостерон
  • Подобрява сексуалната активност
  • Повишава тонуса
6213
80.49 лв.
Скоро в наличност
повече информация

Myprotein T Matrix е един от най-модерните продукти за натурално повишаване на производството на тестостерон. В тестостероновата матрица T Matrix е вложена научно обоснована формула, която да ви помогне да постигнете максималните резултати, които заслужавате.

В Myprotein T Matrix са включени някои от най-ефективните съставки за натурално повишаване на тестостероновите нива. Mucuna Pruriens, Fenugreek, DIM и D-Aspartic-Acid са доказани съставки, използвани от атлетите за повишаване на производството на тестостерон и в същото време понижаване на естрогена. За да бъде пълна формулата са добавени и Бета Екдистерон и Метокси Изофлавон, за да засилят протеиновия синтез и да помогнат за създаването на оптимална среда за изграждане на мускулите. Мощната бленда в Myprotein T Matrix ще подпомогне изграждането на мускулна маса и сила и ще отведе физиката ви на следващо ниво.

Тази революционна формула е специално създадена за сериозни спортисти, които искат да увеличат производството си на тестостерон натурално и да покачат мускулна маса и сила.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки 2-3 пъти дневно с храна богата на протеин. В тренировъчните дни единия прием да е 20мин. преди тренировката.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения