20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol

  • Понижава нивата на ЛОШИЯ холестерол
  • Повишава нивата на ДОБРИЯ холестерол
  • Съдържа бета ситостероли
  • Намалява риска от сърдечни заболявания
  • Възпрепядства развитието на атеросклероза
1806
15.49 лв.
повече информация

Какво представлява Natrol Cholesterol Balance?
Приемът на Холестерол Баланс на Natrol набавя на Вашия организъм необходимото количество бета ситостерол и други ценни фитостероли, които ефективно поддържат нивата на холестерола в нормалните здравословни граници. По този начин Natrol Холестерол Баланс участва в превенцията на риска от сърдечни заболявания и съдейства за поддържането на сърдечно-съдовата система в оптимално добро състояние.
Резултатите от научни изследвания категорично установяват, че бета ситостеролът и цялата фитостеролна гама притежават ценното свойство да понижават нивата на ‘лошия’ холестерол в организма. Доказано е още, че оказват значителен антиоксидантен ефект, с което съдействат за неутрализиране вредното влияние на свободните радикали върху нормалните биологични функции на организма. Научно установена полза от действието на фитостеролите е, че подпомагат превенцията от поява и развитие на ракови заболявания, атеросклероза и редица проблеми, свързани с нормалната дейност на сърдечно-съдовата система.
Установен е фактът, че храните, съдържащи най-малко 400 mg растителни стероли, и консумирани два пъти дневно като елемент от хранителен режим с ниско съдържание на наситени мазнини и холестерол, съдействат за значително редуциране на риска от сърдечно-съдови заболявания. Приемът само на една доза Natrol Холестерол Баланс осигурява на Вашия организъм 600 mg от необходимите за холестеролния баланс фитостероли.


•    Съдейства за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система
•    Ефективно подпомага поддържането нивата на холестерола в норма
•    Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 600 mg растителни стероли от соя, от които 240 mg са от ценния за холестеролния баланс бета ситостерол

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки три пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.
 


РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения