20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Natrol Omega-3-6-9 Complex

  • Пълен комплекс Омега мастни аминокиселини
  • Подпомага сърдечно-съдовата система
  • Стимулира имунната система
  • Насърчава мозъчната дейност
  • Намалява нивата на холестерол и триглицериди
1621
27.49 лв.
повече информация

Какво представлява Natrol Omega 3-6-9 Complex?
Открийте осезаемите здравословни ползи, които приемът на Natrol Omega 3-6-9 Complex осигурява на Вашия организъм! Благодарение на съдържащата се в продукта смес от сложни мастни киселини се постига мощна стимулация на цялостното здраве и благосъстояние на тялото и организма. Natrol предоставя оптимизирана по научен път смес, която е базирана на здравословен баланс между EPA и DHA мастни киселини, ленено семе и пореч. Именно наличието на тези мастни киселини в продуктовото съдържание има незаменим принос в поддържането на цялостен здравословен баланс в организма. Natrol Omega 3-6-9 Complex ефективно съдейства за поддържане здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система като цяло.
Ежедневният прием на омега-3 мастни киселини съдейства и за ефективно регулиране  нивата на триглицеридите, като по този начин те оказват мощна протекция на цялата сърдечно-съдова система. Научни изследвания единодушно установяват богатото наличие на омега-3 мастни киселини именно във високо пречистеното рибено масло.
Съдържащото се в Natrol Omega 3-6-9 Complex масло от пореч се извлича от растение с особено висока концентрация на омега-6 мастни киселини. Приемът му е изключително полезен за поддържане здравето на кожата и косата.
Технологичният процес на Natrol, използван за производството на Omega 3-6-9 Complex, осигурява максимално висока чистота на крайния продукт, върхово качество и елиминиране на евентуални следи от пестициди, хлорни съединения и тежки метали.


•    Подпомага нормалната дейност на сърдечно-съдовата система
•    Съдейства за поддържане нивата на холестерола в норма
•    Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 400 mg високо пречистено рибено масло, 400 mg ленено масло и 400 mg масло от пореч
•    С приятен вкус на лимон

Начин на употреба: Приемайте по 1 гел-капсула два пъти дневно, по време на хранене.
 


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения