20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Natrol ProstatExcell

  • Уникална подкрепа за здравето на простата
  • Улеснява уринирането
  • Намалява риска от туморни заболявания на простатата
  • Сао Палмето - повишава либидото
  • Цинкът - справя се с възпаление на простатата
  • Ниска палма - ефективен при увеличена простата
  • Витамин Е - стимулира образуването на сперматозоиди
1610
35.49 лв.
повече информация

Какво представлява ПростатЕксел на Natrol?
С напредване на възрастта в организма на човек се появяват видими и не дотам видими аномалии. Един от сериозните етапи и за жените, и за мъжете е периода на климактериума, а с него е голяма вероятността да се развият различни заболявания у мъжете.
Липсата на някои вещества, произвеждани от организма в по-ранна възраст е невъзобновима, но набавяйки ги с храна или хранителни добавки могат да се спестят куп главоболия появяващи се в по-късните етапи.
Така с един от иновативните си продукти, Natrol предлага на пазара революционна формула, богата на полезни хранителни вещества. Нейната мисия е да внесе база за по-добро здраве, свеждане до минимум риска от заболяване на простата в дългосрочен план и поддържане нормалната функция на уринарната система.
Една от ключовите съставки в ПростатЕксел е ликопенът. Той е мощен антиоксидант и ефективно се бори с раковите клетки. Ликопенът подпомага усвояването на цинк и витамин С, а те са жизненоважни за поддържане на простатата в добро здраве.
ProstatExcell е обогатен и с билката Сао Палмето. Тя е дар от природата за мъжете в зряла възраст, защото предпазва от доброкачествено увеличаване на простатната жлеза. Освен това се смята, че повишава либидото и производството на сперматозоиди.
В състава си продуктът включва и екстрактът от вечнозеленото дърво Пигеум африканум. Установено е, че редовният му прием съдейства за намаляване на простатната жлеза.
На кратко този мулти-хранителен подход предлага комбинация от клинично изследвани съставки, в това число антиоксиданти, витамини, минерали и фитостероли .

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка, два пъти дневно, по време на хранене. За най- добри резултати приемайте 1 таблетка сутринта и 1 вечер с храна в продължение на поне 30 дни.
 


Клиентите също са закупили
ТОП -17%
Myprotein Impact Whey Protein Flavoured на супер цени

Myprotein Impact Whey Protein Flavoured

103.00 лв.
85.99 лв.
поръчай
ТОП
Myprotein Omega 3 на супер цени

Myprotein Omega 3

26.49 лв.
поръчай
ТОП
Prozis 100% Real Whey Protein на супер цени
поръчай
ТОП
Prozis 100% Real Whey Protein на супер цени
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения