20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Natrol Tropical Thin

  • Съдържа тироидна формула
  • Намалява задържането на вода в организма
  • Съдържа храносмилателни ензими
  • Стимулира изгарянето на мазнини
  • Засилва метаболизма
  • Намалява апетита
1588
2 отзива
33.49 лв.
повече информация

Какво представлява Natrol Tropical Thin?
Tropical Thin на Natrol Ви предлага възможност за намиране на иновативно решение за постигане на желаната от Вас фигура. Комбиниран с подходящ хранителен режим и физическа активност, приемът на продукта гарантира ефективно топене на досадните и предизвикващи дискомфорт излишни килограми. Благодарение на съдържащите се в Natrol Tropical Thin активни съставки – малинови кетони, екстракт от Зелен чай, капсацин Африканско манго, хром и зелено кафе, е предоставена ефикасна формула за изгаряне на подкожните мазнини.
Едни от ключовите съставки на този продукт, спомагащи за ефективното премахване на излишните килограми, са добилите широка популярност малинови кетони. Малиновите кетони (Raspberry Ketones) представляват естествено фенолно съединение, извличано чрез специфична технология от червените малини и намерило широко приложение под формата на диетична хранителна добавка.
Другият активен помощник в борбата с излишните килограми и съдържащ се в Natrol Tropical Thin, е Зеленото кафе. В своята същност Зеленото кафе (Green Coffee) представлява зърна, непреминали през термична обработка, както и през ферментационен процес.
Сред основните причини за постигане на благотворен ефект от приема на този продукт е наличието на екстракт от семена на Африканско манго. В съдържанието на този изключително полезен плод се наблюдава изобилие от фибри, провитамин А (бета - каротин), натрий, витамините от група В, витамини Е и С, желязо, магнезий, калций, калий, мед, както и редица минерали.


•    Наличието на супер-храните Зелен чай, Африканско манго, Малинови кетони и Зелено кафе, превръща Natrol Tropical Thin в мощно и ефективно средство за борба с излишните килограми
•    Съдържащият се в Natrol Tropical Thin хром активизира метаболизма, отговарящ за разграждането на мазнините
•    Екстрактът от Зелен чай осигурява на организма така необходимия прием на антиоксидант EGCG
•    Продуктът съдържа тироиден комплекс и формула за регулиране на водния баланс в организма
•    Приемът на екстракт от Зелено кафе осезаемо намалява чувството за апетит и осигурява трайно усещане за ситост.
•    Заслужено добило названието ‘Суперплод’, Африканското манго и съдържащите екстракт от него хранителни добавки, са сред предпочитаните средства на дамската аудитория за влизане в топ-форма за летния сезон.

Начин на употреба: Приемайте по две капсули веднъж дневно по време на хранене.
 


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


Ревюта:

от Adelina Grigorova на 02 декември, 2016
Ubiva apetita kum sladko
от Gogo Karnalov ₁₉₁₄ на 14 юли, 2014
ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения