20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

NUTREX Lipo 6

  • Първия фет бърнер в течна капсула
  • Формула ускоряваща изгарянето на мазнини
  • Течна капсула с бързо действие
  • Награждаван 4 пъти за фет бърнер на годината
1833
61.00 лв. НАМАЛЕН -21% 77.00 лв.
Спести: 16.00 лв.
повече информация

Lipo-6 e най-популярният натурален продукт за сваляне на подкожната мазнина и увеличаване енергията в залата. Той е изключително мощен благодарение на течните капсули, които действат напълно ефективно и почти мигновено.Този продукт е еднакво ефикасен както при мъже, така и при жени. Друг фактор, който отличава Lipo-6 от другите продукти за изгаряне на мазнини, е фактът, че съдържа най-ефективните и безопасни съставки за борба с мазнините и цялостно тонизиране на организма.
Революционната система за доставяне на капсуловани съставки в течна форма правят продукта единствен по рода си и невероятно ефективен в свалянето на излишни килограми. С Lipo-6 не само ще придобиете по-чисто и красиво тяло, но ще усетите енергийните му свойства.Lipo-6 е изключително ефективен при стимулиране на метаболизма както в покой, така и при тренировка. С Lipo-6 ще постигнете така желаната от вас мускулна дефиниция и веднъж завинаги ще премахнете мазнините от проблемните зони.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули - 30 мин преди закуска или тренировка и 2 капсули през деня. През първите 2 дни приемайте само по 2 капсули дневно , за да дадете на организма да привикне, после приемайте по 3 капсули два дена и след това преминете по 4 капсули дневно.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения