20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Olimp AAKG 7500 Extreme shot

2760
5.00 лв.
повече информация

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot

Мега доза от 7500 mg AAKG в една ампула!

Максимално напомпване, достъпно мигновено.

Хранителна добавка, съдържаща мощната и до този момент непозната доза от 7500 mg с високо усвоим аргинин алфа-кетоглутарат (ААКГ), снабдяваща хранителния режим с L-аргинин. При приготвянето е използвана иновативна формула на базата на Течна Технология, която позволява мигновената абсорбция на съставките без типичното забавяне, присъщо за хапчета и таблетки.

Всичко това в една удобна 25 ml ампула, осигуряваща изключително лесна употреба и възможността за прием по всяко време.

По какъв начин действа продукта Olimp AAKG 7500 Extreme Shot?

L-аргинин е основен базов елемент при биосинтезата на азотния оксид (NO), който показва широк спектър на действие върху ендотела на кръвоносните съдове, предизвиквайки тяхното разширение и като резултат на това, увеличавайки притока на кръв през тъканта. Това подобрява снабдяването с кислород и хранителни вещества, достигащи до мускулите и засилва притока на анаболни хормони, стимулиращи мускулния растеж. Усилването на кръвообращението в мускулната тъкан само по себе си представлява директен сигнал за организма за нуждата от увеличаване размера на тялото и косвено влияе върху мускулния растеж, посредством повишаване на силата и издръжливостта, а оттам и на тренировъчния капацитет. L-аргинин допълнително води до увеличаване секрецията на растежния хормон и ускорява анаболизма на протеин.

Алфа - кетоглутарат ограничава намалената концентрация на глутамин и други аминокиселини в кръвта. По този начин комбинирането в една единствена молекула на алфа-кетоглутарат и L-аргинин гарантира постигането на максимум регенерация на мускулната тъкан и силно стимулиране на мускулите по време на тренировка, посредством генерирането на така нареченото усещане за „мускулна помпа”. L-аргинин алфа-кетоглутарат, също така представлява много добре усвоима форма на L-аргинин.

Какви са предимствата на продукта Olimp AAKG 7500 Extreme Shot?

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot предоставя мощна доза от L-аргинин под формата на много добре усвоим L-аргинин алфа-кетоглутарат, чието ниво на абсорбиране е допълнително увеличено, чрез използване на Течна Технология, която позволява мигновената асимилация на ААКГ от кръвотока, без обичайното забавяне, характерно за хапчета и капсули.

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot е удивителен не само поради своята ефективност, но също така и чрез уникалните вкусове на грейпфрут и череша.

Удобната ампула предоставя максимално удобство за употреба:

  •     лесна за храносмилане форма, достъпна по всяко време;
  •     не е необходим приемът на много капсули или хапчета;
  •     може да бъде консумирана по всяко време;
  •     лесно пренасяне.

За кого е предназначен Olimp AAKG 7500 Extreme Shot?

Продуктът е предназначен за практикуващите спорт за удоволствие и професионалните спортисти. Положителният прием на L-аргинин подобрява кръвообращението, намалява артериалното кръвно налягане,подобрява имунната функция и състоянието на сърдечносъдовата система. Увеличаването на производството на азотен оксид в целия организъм, в резултат на приема на ААКГ, също така има положителен ефект върху подобряването на интимния живот и поддържането на висока сексуална издръжливост при мъжете. Продуктът е специално препоръчителен за хора, които не могат или не биха искали да приемат много хапчета или капсули.


Клиентите също са закупили
ТОП
Prozis L-Carnitine 1500mg на супер цени
поръчай
-40%
Myprotein Wristband Black на супер цени

Myprotein Wristband Black

4.99 лв.
2.99 лв.
поръчай
-25%
DYMATIZE Iso 100 на супер цени

DYMATIZE Iso 100

98.00 лв.
73.95 лв.
поръчай
ТОП -46%
DYMATIZE Iso 100 на супер цени

DYMATIZE Iso 100

242.00 лв.
129.50 лв.
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения