20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Prolab Beta Alanine Extreme

  • Увеличава нивата на карнозин в мускула
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Ефективно забавя и облекчава мускулната умора
  • Регулира pH-баланса в мускулните клетки
2886
1 отзив
42.00 лв. НАМАЛЕН -35% 65.00 лв.
Спести: 23.00 лв.
повече информация

Prolab Beta Alanine Extreme е специално предназначен за интензивни тренировки. Актуалните изследвания разкриват невероятните свойства на специфичната аминокиселина Бета- Аланин. Категорично установена е ефективността й върху силовия капацитет, към който винаги си се стремил. Всеки трениращ трябва да включи Beta Alanine Extreme в личния си прием на суплементи, за постигане на желания успех в залата. Бета- Аланинът работи отлично в комбинация с едни от най-употребяваните суплементи, като BCAA и креатин например. Широкият спектър от качества осигуряват почетно място на бета-аланина в най-практикуваните предтренировъчни програми.
Приемът на Prolab Beta Alanine Extreme ти осигурява аминокиселинен прилив, с който да повишиш силата, издръжливостта и чистата мускулна маса. Тази уникална аминокиселина ефективно регулира pH-баланса в мускулните клетки. Блокирайки киселинността, наслояваща се в мускула, бета-аланинът осезаемо увеличава издръжливостта.
Този единствен по рода си продукт представлява комбинация от CarnoSyn бета-аланин и специфичната аминокиселина L-Histidine. Вероятно знаеш, че именно карнозинът е аминокиселината от втори тип, която отговаря за функцията на бързо съкращаващите се мускулни влакна да произвеждат трайна мускулна сила и издръжливост. Докато тренираш интензивно в залата обаче нивата на карнозин чувствително спадат и точно тук на помощ идва Prolab Beta Alanine Extreme. Приемът на тази хранителна добавка осигурява насищане на мускулите с незаменим като количество и качество карнозин, а pH-балансът е трайно стабилизиран. Мускулната умора вече не фактор в твоята размазваща тренировка, а увеличеният брой повторения осигуряват допълнително стимулиране на мускулния растеж. С Prolab Beta Alanine Extreme получаваш експлозивна мощ по време на интензивната си тренировка и качествено възстановяване след нейното приключване. Така ти си в съвършена готовност за нови спортни подвизи в залата!
 

Начин на употреба:Приемайте 1 доза преди тренировка.


Клиентите също са закупили
-36%
Whey Stack на супер цени

Whey Stack

57.98 лв.
36.99 лв.
поръчай
-14%
Blade Sport Amino Edge на супер цени

Blade Sport Amino Edge

46.49 лв.
39.99 лв.
поръчай
ТОП -10%
Scitec Hot Blood 2.0 на супер цени

Scitec Hot Blood 2.0

28.00 лв.
25.20 лв.
поръчай
-30%
Scitec Hot Blood 2.0 на супер цени

Scitec Hot Blood 2.0

56.00 лв.
39.00 лв.
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


Ревюта:

от Gogo Karnalov ₁₉₁₄ на 14 юли, 2014
ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения