20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Prozis Diet Burn

  • Стимулира горенето на мазнини
  • Засилва обмяната на веществата
  • Съдържа Малинови кетони и гарциния камбоджа
  • Понижава телесното тегло
  • Стимулира фокуса и концентрацията
  • Притежава диуретичен ефект
  • С антиоксидантни свойства
6157
1 отзив
28.99 лв.
повече информация

Prozis Diet Burn няма да остави никакъв шанс на мазнините ви!
Prozis Diet Burn съдържа безопасни и доказано ефективни съставки, за да ви помогне в борбата с мазнините. Тренирайки редовно и следвайки режима си на хранене, Фет бърнъра на Prozis ще ви тласне стъпка по-напред към желаната цел. Не давайте почивка на опоритите мазнини, само така ще спечелите тази битка.
Prozis Diet Burn се отличава с перфектно балансиран състав, действащ синергично и по предназначение. С безопасни, но мощни и доказани съставки за интензивно горене на мазнините.
Фет Бърнъра на Prozis обединява в състава си чист кофеин, екстракт от зелен чай и екстракт от зелено кафе, за максимално термогенно действие. Повишената термогенеза увеличава способността на тялото ни да гори калории, което води до по-засилено горене на мазнините.
В състава му влизат и други два природни екстракта, с доказан ефект върху топенето на мазнините и контрола на апетита - Малинови кетони и Гарциния Камбоджа. Добавен е и ацетил л-карнитин, една от най-популярните добавки за преобразуване на мазнините в енергия. 
За да бъде напълно завършена формулата е добавен и Bioperine® - патентована формула на екстракт от черен пипер. Той увеличава бионаличността на други хранителни вещества и увеличава ефективността на останалите съставки в продукта. Добавения витамин B6 помага за поддържането на нормална обмяна на белтъчния синтез.

Начин на прием: Приемете 2 капсули преди тренировка или сутрин преди закуска. За хора чувствителни към стимуланти е добре да приемат продукта не по-късно от 16:00ч.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


Ревюта:

от Таня на 12 ноември, 2017
Много як продукт, доволна съм.
ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения