20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Prozis Foods Zinc Gluconate 50mg

  • Изключително важен минерал
  • Поддържа половите функции при мъжете
  • Повишава тестостерона
  • Глюконатна форма
5583
21.99 лв.
повече информация

Prozis Foods Zinc Gluconate 50mg – уникален минерал, който стимулира производството на тестостерон и подобрява качеството на живот

Zinc Gluconate на Prozis Foods е идеалният избор за всеки, който иска да усети максималната сила от редовния прием на цинк. Цинкът е важен минерал, който поддържа здрава нервната система и се използва активно в обмяната на веществата в организма.

Цинкът има изключителни свойства като едно от най-популярните е, че повишава нивата на тестостерон в тялото по естествен път. Той е изключително важен минерал за всеки бодибилдър или атлет, тъй като тестостерона се явява основен фактор при покачване на мускулната маса. Основно, тялото се нуждае от цинк, за да може да произвежда повече анаболни хормони.

Високите нива на тестостерона при мъжете имат няколко положителни ефекта: повече мускулна маса, по-голяма издръжливост и по-голямо сексуално желание. Цинкът е един от най-добрите тестостеронови стимулатори, които може да бъдат намерени.

В случай, че страдате от акне, чупливи нокти или просто искате да направите косата си по-силна и по-жизнена, то едно от решенията е именно допълнителния прием на цинк. Цинкът има свойството да забързва възстановителните и оздравителни процеси в тялото.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин с храна или вечер преди лягане.


РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения