20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Prozis Real Whey Isolate Flavoured

  • Висока концетрация на протеин 90%
  • Без захар
  • Богат на БЦАА
  • Подпомага изграждането на мускулната тъкан
  • Пълен аминокиселинен профил
5990
0 отзива
75.49 лв.
повече информация

Суроватъчният протеин е добавка, която няма нужда от представяне. Признат за своя перфектен хранителен профил, суроватъчният протеин има стойността на злато за бодибилдърите. Протеинът ще ви помогне да постигнете това, към което всеки трениращ се стреми, а именно изграждане на мускули. 
Prozis 100% Real Whey Isolate е висококачествен суроватъчен изолат, преминал през специална филтрация за премахване на всички захари и мазнини. 
Prozis Real Whey Isolate е протеин от най-високо качество. Без трикова и скрити съставки в състава му.
Продукта представлява силно концентриран суроватъчен изолат с над 90% протеин. Освен голямата си чистота, този протеин е с висока биологична стойност, съдържа пълен профил аминокиселини и е богат на BCAA. Суроватъчният изолат е много подходящ за изграждане на мускулна маса, както и за запазване на трудно иградения мускул. Усвояването му от организма е много бързо и е много подходящ за след тренировка.
Съставът на Prozis Real Whey Isolate не крие никакви тайни от вас, всичко съдържащо се в продукта е точно описано на етикета.
Благодарение на напредналата технология на производство, Real Whey Isolate е много лесен за разтваряне - разтваря се почти инстантно без да образува бучки.

Начин на прием: Приемете една доза преди тренировка и една след тренировка, както и по всяко време на деня, когато имате нужда от белтъчини. В нетренировъчен ден приемете сутрин и следобяд между храненията.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения