20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Ronnie Coleman Resurrect-P.M.

  • Формула за качествен сън
  • Бързо възстановяване на мускулните тъкани
  • Тонус и сила
     
2130
89.00 лв.
повече информация

Ressurect-PM е специализирана формула за нощно възстановяване. Именно тогава, тялото се нужда от пълноценен сън, за да се възстанови оптимално от високоинтензивните натоварвания.Ressurect-PM е създаден с точно тази цел, да направи сънят ви качествен, а възстановяването максимално. За да се случи това, формулировчиците на марката избират най-доказаните и ефективни съставки, всяка от които изпълнява своята роля и подпомага нощното възстановяване.В основата на Ressurect-PM е комплекса за стимулиране на РЕМ фазата на съня и собственото производство на хормон на растежа. Ressurect-PM съдържа следните съставки:

ГАБА е аминокиселина, която изпълнява ролята на мощен невротрансмитер. ГАБА успокоява нервната система, подпомага за предаването на нервните импулси и стимулира хормона на растежа.

Л-Аргинин и Л-Орнитин -  две аминокиселини, които обикновено се свързват със стимулирането на азотния оксид в тялото, но които също се явяват силни стимулатори на хормона на растежа. Л-Аргинин и Л-Орнитин действат и противоуморно.

Мукуна Пруриенс е билка, която е най-богатият натурален източник на Л-ДОПА, аминокиселина, която се превръща в допамин. Л-ДОПА стимулира хормона на растежа и подобрява качеството на съня.

Цинк и Магнезий - два минерала, които са силни синергисти. Заедно, те стимулират собственото производство на тестостерон, както и подобряват заспиването и качеството на съня. Магнезият успокоява нервната система и спомага за нейното възстановяване.

Л-Теанин - аминокиселина, която се извлича от зеления чай. Л-Теанин редуцира стреса, подобрява настроението и възстановяването на нервната система.

Л-Фенилаланин е аминокиселина, която успокоява и стимулира синтеза на допамин.

Креатин Глюконат - важна съставка за възстановяването на мускулните тъкани и производство на клетъчна енергия. Спомага за възстановителни процеси по време на сън и изграждането на мускулни тъкани.

HICA - това е деривата на левцин, известен под името левцинова киселина. HICA спомага за изграждането на нови мускулните тъкани по време на сън и спира катаболните процеси в организма.

Ressurect-PM означава по-добро възстановяване, повече мускулна маса, повече тонус и сила. Подобрете най-важното в един тренировъчен режим, а именно сънят.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза , 30 минути преди сън. Приемайте 5 дни , след което направете 2 дни почивка.


 


Клиентите също са закупили
ТОП -18%
Myprotein Protein Brownie на супер цени

Myprotein Protein Brownie

47.40 лв.
38.99 лв.
поръчай
ТОП -18%
Myprotein Protein Brownie на супер цени

Myprotein Protein Brownie

3.95 лв.
3.25 лв.
поръчай
ТОП
XCORE L-Carnitine 3000mg на супер цени
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения