20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

SAN BCAA-Pro

3965
56.00 лв.
повече информация

BCAA-Pro™ е изключително силна формула, съдържаща разклонената верига аминокиселини L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine, а също така и L-Glutamine. Също включени в BCAA-Pro™ са и витамин C, витамин B6 и метоксиизофлавон.

BCAA са незаменими аминокиселини, което означава че те трябва да се добавят допълнително по време на диета. BCAA повишават протеиновата синтеза и предпазват протеина в мускулите от разпад. BCAA игрят значителна роля при покачването на чиста мускулна маса и съхранението на мускулите. Глутаминът е добавен за да се сработи заедно с BCAA, като предпазва мускулната тъкан от разпад и повишава обема на мускулните клетки.

Витамини C и B6 спомагат за по-бързото усвояване на аминокиселините в кръвният поток. Метоксиизофлавон-а е добавен заради ефекта на разделяне на хранителните вещества и запазване на мускулната маса.

BCAA-Pro™ могат да се използват както при цикъл за отслабване, като запазват чистата мускулна маса, така и във фаза на растеж, като повишава обема на мускулните клетки и протеиновата синтеза.

Начин на употреба : Приемайте 2-5 капсули BCAA Pro 1 до 3 пъти дневно, препоръчително преди и след тренировка и с храненията.


Клиентите също са закупили
ТОП -12%
Myprotein L-Carnitine на супер цени

Myprotein L-Carnitine

21.49 лв.
18.99 лв.
поръчай
ТОП -27%
Prozis Sport 100% Real Whey Protein Chocolate на супер цени
поръчай
ТОП
Prozis 100% Real Whey Protein на супер цени
поръчай
ТОП -46%
DYMATIZE Iso 100 на супер цени

DYMATIZE Iso 100

242.00 лв.
129.50 лв.
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения