20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

SAN Endotest Pro

3957
80.00 лв.
повече информация

Endotest Pro е известен с това, че е първият стимулатор на тестостерон, който ще повиши Вашето ендогенно производство на този изключително важен хормон. Това се постига посредством освобождаването на лутеинизиращи хормони в тялото Ви. Всеки сериозен атлет се нуждае от тази мощна подкрепа, за да получи ултра голяма мощ и много качествено напомпване.

Endotest Pro ще снижи Вашите подкожни мазнини до абсолютния им минимум. Съставките в него са изцяло естествени. Една от тях е Tribulus terrestris. За нея се знае, че е билка, която от векове е използвана, за да подпомогне здравето на мъжете. Посредством нея Endotest Pro ще увеличи нивото на свободния тестостерон в тялото Ви по възможно най-безопасния начин.

Endotest Pro увеличава силата Ви и Ви дава невероятната възможност да натрупате качествена мускулна маса по време на Вашите тренировки. Освен това формулата му съдържа DIM. Това вещество преобразува активните естрогени в тялото Ви в едни неактивни метаболити на естрогена. В последствие се достига до освобождаване на тестостерон и така неговите свободни нива се увеличават многократно.

Endotest Pro съдържа и Rhodiola Rosea. Това е съставка, която е много мощен и изцяло естествен адаптоген. Така Вашият организъм ще се справи по-лесно с промените в средата, в която живеете. Също така тази съставка е добра и против стрес. Посредством нея Endotest Pro ще увеличи Вашите мускули и ще им осигури качествен растеж и изключителна здравина за още повече сила и мощ.

Формулата на този продукт е снабдена и с екстракт Vitex. Неговата роля е свързана с подтискане на освобождаването на пролактин от Вашата хипофиза. Освен тази съставка Endotest Pro притежава и специални фитонутриенти, които предизвикват стимулиране на Вашия апетит и освен това подобряват нивата на тестостерон в тялото Ви най-вече след прием на стероиди.

Начин на употреба: 3 капсули от Endotest Pro от два до три пъти дневно


Клиентите също са закупили
ТОП
XCORE L-Carnitine 3000mg на супер цени
поръчай
-25%
DYMATIZE Iso 100 на супер цени

DYMATIZE Iso 100

98.00 лв.
73.95 лв.
поръчай
-30%
Nutricore BCAA 4:1:1 на супер цени

Nutricore BCAA 4:1:1

45.00 лв.
31.50 лв.
поръчай
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения