20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

SAN Estrodex

3956
62.00 лв.
повече информация

Estrodex™ - Запазете добрата форма!

Estrodex™ е най-новата формула създадена да подпомага анаболните процеси във вашето тяло, като намалява нивата на естроген и увеличава тези на тестосерона. Тази изцяло нова формула, дело на инжинерните специалисти от SAN, агресивно се бори с високите нива на естроген, които често са в резултат на тежки стероидни цикли.

Estrodex™  дава възможност на използващите го изпитат анаболните ефекти на тстостерона без появата на странични ефекти като задържане на вода и натрупване на телесни мазнини.

Estrodex™  е съчетава екстракт от Urtica Dioica(вид коприва), Indole-3 Carbinol (Индол-3 Карбинол), trihydroxy-trans-stilbene и  Calcium D-Glucarate. Всички тези съставки работят заедно за да подтискат тестостерона и той да не се превърне в естроген.

Estrodex™ превръща активния естроген в неактивни есторогенни метаболити, блокорайки естрогена  в  тъкънта на гърдата и съдейства за премахва не излишния естроген в цялото тяло. Какво още - Urtica Dioica(вид коприва) е с доказано въздействие върху понижаването на SHBG(секс-хормон-свързващ глобулин) като по този начин подпомага естественото производството тестостерон в човешкото тяло.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения