20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

SAN MyoTest

3942
81.00 лв.
повече информация

MyoTEST е мощен тестостеронов бустер, който ще повиши естествено вашият тестостерон, като в същото време ще контролира естрогена.

MYOTEST е уникална комбинация от неизвестни досега анаболни съставки, благодарение на което Вие ще повишите нивото на свободния тестостерон, ще получите потресавща мускулна сила, и ще постигнeте зашеметяваща, и  масивна мускулна маса:

3,4-Divanil – това съединение е изолирано от коприва. Ще Ви помогне, като предотврати превръщането на тестостерона в ДХТ, което води до уголемяване на простатата. По този начин, Вие ще използвате цялото количество тестостерон във ваша полза, а именно, за да получите животинска сила и да подобрите вашите тренировки.

Индол-3-Carbinol – това е фитохимикал, който фигурира в редица зеленчуци. Неговата задача е да модулира нивата на естроген в тялото Ви. Знаете, че завишените нива на естроген, са пагубни за вашата сила, издържливост, мускулна маса и сексуално представяне. Тази съставка ще се погрижи за това, като намали естрогеновите нива, за да можете да се възползвате пълноценно от ползите на тестостерона за вашето тяло.

Повече тестостерон означава повече мощ  в залата, по-твърди мускули , повече либидо и чувство за превъзходство.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения