20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ С КОД СТАРТ. РЕГИСТРИРАЙТЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Shen Min Topical Hair Nutriend 93ml

  • За плътна, блестяща и здрава коса
  • Осигурява интензивно подхранване
  • Богат източник на витамини и минерали
  • Подобрява външния вид и текстурата на косата
  • Съдържа билкови екстракти
  • Заздравява скалпа
  • Тонизира и енергизира косата
3439
38.00 лв.
Скоро в наличност
повече информация

Topical на Shen Min® осигурява интензивно подхранване в случаи на екстремно изтънена коса, изчезване на космените линии, нарушения в космената линия и намалена гъстота на косата. Този продукт използва патентована липоцевтична трансактивна система за действие.

Нутриентите в него подхранват рецепторите на фоликулите, компенсират намалените количества витамини и минерали, и защитават от вредни агенти. Тази китайска формула е прочута в цял свят със своята способност да подобрява значително външния вид и текстурата на косата. Тя е научно проектирана да поддържа здравето на Вашата коса!

Начин на употреба :

Нанесете 15-20 капки от продукта директно върху скалпа във всички проблемни области. За оптимални резултати нанасяйте всяка вечер върху сух скалп. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Внимание! Продуктът е предназначен САМО за външна употреба! Избягвайте контакт с очите. Нe нанасяйте този продукт върху наранена или раздразнена кожа. За да тествате своята чувствителност, нанесете няколко капки върху вътрешната част на ръката в областта на предмишницата и изчакайте 24 часа. Прекратете употребата незабавно, ако забележите обрив, раздразнение на кожата или дискомфорт. Консултирайте се с Вашия лекар, ако тези симптоми не отминават. Пазете от деца.


Клиентите също са закупили
РЕЙТИНГ & КОМЕНТАРИ

Избери рейтинг:


ИСКАШ ДА ПОЛУЧАВАШ READY FOR LIFE NEWSLETTER. Въведи своя e-mail и бъди в крак с нашите ПРОМО предложения